Nowy klubowicz - saga rodzinna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć Kochani klubowicze.
Wiem że dawno nie było mnie zbyt dużo na forum ale misja trwła wiec byłem trochę zajęty.....
Dość tych tłumaczeń : otóż wczoraj tj. 2.11.2006 godzina 23.35 urodził się mój synek Wiktorek, Chłop na schwał (mam nadzieję że tak sięto pisze) w rozmiarze 56 i wadze dikładnie 3370g czyli nie wiele więcej niż komplet nakrętek i podnośnik do Esperaka

Jest mega zajefany i wszystkomający tak więc już szykuję furę na odbiór ze szpitala i powoli zaczynam odkładać na mega bolid dla niego czyli około 25 letnie Espero

poza tym wszystkim Panom oczekującym na przyjście swoich pociech zaręczam że nie ma więkrzego przeżycia uczuciowo fizycznego jak udział w narodzinach swojego dziecka.....

Jednym słowem rewelacja.... i ta oto rewelacją dzielę się z bracią klubową....

Pozdrawiamy: Paulinka Wiktorek no i ja (po części twórca Wiktorka) i od razu zastrzezenie- zaden hande - made - pełny wytrysk co daje w teście Euro NCAP 10/10 pkt )))))))

[ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2006-11-03 03:17:37 ]

Wesołej Zabawy! A teraz idź się opijać, a potem wyspać na zapas. Ja już mam to za sobą, ale bratu się szykuje. Nie zazdroszczę

Gratulacje!!!

I tak jak pisał Piotr, nie zapomnij coś wypić %%, bo teraz przynajmniej przez 0,5 roku - prohibicja

Wykapany Kazak.
Sory, z pełnego lany
Najszczersze gratulacje.
A dla Wiktora w klubie

GRATULACJE!!!

I żeby było tak:

GRATULACJE....Życzę jak najwięcej przespanych nocy. Pozdrowienia dla małżonki.....

[ wiadomość edytowana przez: Szreder dnia 2006-11-03 08:52:55 ]

GRATULACJE!

Oby Wam sie dobrze działo!
Spokojnych dni i nocy, łagodnego ząbkowania - życzy klan mifiaków.
Pozdrowienia dla żony i młodego!

serdeczne gratulacje i życzę wszystkiego dobrego dla całej rodzinki. Niech mały rośnie duży i daje wytchnąć rodzicom od czasu do czasu (mój ma prawie 1,5 miesiąca i śpimy w nocy wszyscy bardzo dobrze )

KaZaK jesteś KOZAK

Wielkie gratki

ps. Moja żona też miała termin na 2.XI ale jeszcze się Tymkowi nie spieszy

Najserdeczniejsze gratulacje dla Cibie i małżonki składa cała rodzinka 54495

No i klub rośnie w siłę!!!

Brawo i gratulacje.

GRATULACJE !!!!!! I ZDROWIA ZYCZE

Gratulacje

Ja również GRATULUJĘ i życzę wielu nieprzespanych nocy...
Zmieniania pieluch... Pierwszych kroków, słów i ząbków!!
Pozdrowienia dla całej Twojej "powiększonej" rodzinki!!

Gratulacje KaZaK!!!

Witam w klubie Ojcófffff
Pozdro Paint

GRATULACJE!!!

Wielkie dzięki za ciepłe słowa.

własnie odespałem co miałem odespać (już troche na zapas) i zaraz jadę odwiedzić moje maleństwa... moze jutro uda mi się zabrać ich już do domku.....