Małe wspomnienie dawnych czasów (film)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
maluchmaxi klip
mam nadzieje ze te czasy jeszcze powrócą

klip dopiero sie sciaga, ale juz wiem ze tez chcialbym zeby to powrocilo na drogi. moze na srsa??

Wlasnie Rafal, co z toba?
Wracasz do Polski? Fura jezdzi wogole?

wróce wróce szykuje sie na druga eliminacje tychów ,mam nadzieje ze sprzet dopisze a potem szykuja sie zmiany szczególnie w silniku
pozdrawiam

kurcze ten twoj maluch marzenie jak ja bym chcial cos takiego

ale moze dobrze ze nie mam bo pewnie odrazu bym sie zabil

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-04-11 15:36:42 ]

ja juz zdazyłem sie przyzwyczaic ale nie długo znowu bede miał obawy co do wcisniecia gazu

pooortwór

a ja mam prośbe, mógłby to ktoś wrzucić na inny server, bo rapidshare mi nie śmiga :/ Bede wdzięczny

fajny klip. przyjemnie sie oglada.

Fajny tekst pod koniec 220 - wystarczy
powinniscie w cali zamontowac kamery pokazujace miny kierowcó aut mijanych

jesli chodzi o koncowke to nie mam pytan zadnych

No Rafał ja mam nadzieje że już niebawem wracasz i jednak powrócisz wraz z p.Andrzejem na trasy.

Hehe, naprawde ciekawy klip

Rafal jak to jest z tymi pogloskami Rudzkimi ze te 1.1 to slabo przyjmuje upalanie? niby pada ten motór? jak sie to ma w rzeczywistosci?

Cytat:
2006-04-11 14:45:50, rafalmaxi pisze:
wróce wróce szykuje sie na druga eliminacje tychów ,mam nadzieje ze sprzet dopisze a potem szykuja sie zmiany szczególnie w silniku pozdrawiam

no to trza pisac do organizatorow, zeby puscili trase po beczkach. 150 i w pionie maxim

Ładny ładny, muzyczka w pipke końcówka miazga, reszta kierowców pewno tak =>
i to kocham w swapach

A jaki miałes czas na 400m?

Cytat:
2006-04-11 21:53:20, Gonzo_BB pisze:
a ja mam prośbe, mógłby to ktoś wrzucić na inny server, bo rapidshare mi nie śmiga :/ Bede wdzięczny

ma ktoś ten klip żeby ściągnąc bo tym badziewiem sie nie idzie doczekać

witam (motór) pada czesto gesto, ale mam nadzieje ze to sie zmieni niedługo,
co do czasu tego dnia na klipe to było 14,15 ale to było jeszcze na czwórce skrzyni a na klipie na koncówce mam juz piatke skrzynie,
i (motór) sie przegrzał z tad ten dym za mna była to juz chyba piąta próba scigania sie

ajjj no wiecej takich filmików fakt faktem maluszek wyglądał dużo lepiej cały biały