| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-02-03 22:50:11 skoro czytasz to forum, to wiesz o tym, ze taka samopomoc ciagle tutaj funkcjonuje, jest klubowy assistance i nikt nie chce na tym zadnej, nawet drobnej kasy trzepać bo na swietnych znajomych sie nie zarabia, tylko sie pomaga.
nie wiem z jakiego klubu wyniosles ten pomysl ale tutaj doskonale sobie radzimy ze wszystkim i bez zarabiania... bo wazniejsza od pieniazkow jest satysfakcja, ze sie komus pomoglo. - i ja wiem, ze tej satysfakcji nie negujesz. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-02-03 23:23:39
Święte słowa Szanowny Kolego ...nic dodać , nic ująć.
...jedynie co...to może Mody nasze by mogły Kol. artmedia miast żółtodziób...nadać status ŻÓŁTODZIÓB....to wiele tłumaczy więc na Kolegem nie będziemy się pluć....w zasadzie wystarczy poprzeć to co napisał Rafał ... Pozdrawiam ![]() |
bartos79 vectra sulejowek | 2007-02-03 23:28:54 Wszyscy na tym forum swoimi poradami i sposobami napraw Estero dziela sie za DARMO. |
artmedia Warszawa | 2007-02-03 23:33:21 Nie chodzi o poradę, tylko o fizyczne wykonawstwo. To jest trudniejsze - potrzebne jest miejsce (garaż lub tym podobne), klucze itd.
pozdrawiam Art Media |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-02-03 23:35:23
Cwikus,on jest w szoku po wizycie na towarowej ( cenowo jak gdzieś tam w Gdańsku),osiągnął dno finansowe i musi się odkuć
A poważnie Kolego Art Media. Esperaków jest coraz mniej,pojawiają się inne samochody, a jednak klubowiczów nie ubywa.Bo klub tworzą ludzie,nie samochody. Tam gdzie pojawia się kasa,kończy się koleżeństwo.Dlatego pomagamy sobie bezinteresownie (nie tylko werbalnie) w ramach możliwości i wszelkim wydrwigroszom i naciągaczom mówimy stanowcze NIE!!
I mam nadzieję,że inni Klubowicze mnie poprą |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-02-03 23:44:49 cholirka...w jakiś skomplikowany sposób to opisujesz Kolego Artmedio...
po drugie...wiele rzeczy wyjaśni Ci opcja forumowa pod nazwą WYSZUKIWARKA ( Jaco...nie dziękuj )
po szworte...w W-wie jezd mnustfo całe Klubowiczy/ek ......przecie zawsze ktoś pomoże ...a co w zamian??...chyba nie oczekujesz że ktoś poda Ci listę gotowców??....nie ma żadnego cennika, ani spisu gadżetów....często "dziękuję" jest świetną i wystarczającą "zapłatą" Jak działa assistance klubowe...hmmm... różnie!
U nas np. tak ...potrzebuję odebrać wieszaki do ubrań z odległego o ok. 40 km Chrzanowa....ale ani czas ani praca mi na to nie pozwala... ....no to odzywam się do jednego, drugiego i czeciego Kolegi z Klubu Espero... i po kilku dniach...wieszaki mam w domu
Powodzonka
|
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-02-03 23:58:28 W przypadku chłodnicy-dowiedz się w firmie SMART na Radzymińskiej (po prawej stronie jadąc w stronę MArek).Mieli swego czasu w miarę tanie chłodnice i wymieniają na miejscu.Odnośnie płukania reflektorów nie wypowiem się,ale jest w wyszukiwarce.
A wiekiem nie schizuj się, bo rozrzut wiekowy jest duży i nie jesteś najstarszy,zapewniam cię |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-02-04 00:00:24
hi hi....Ciesz się że tak łagodnie jesteś traktowany !...od razu widać że nie masz forumowej świadomości znaczenia słowa "pastwić"
Trochę jezdem zmuszony ....naprawdę skorzystaj z WYSZUKIWARKI....trochę poczytaj...może chociaż teoretycznie łykniesz wiedzy (nie tylko o reflektorach) Jeśli naprawdę nie dajesz sobie rady z techniką w aucie ( nawet tą najprostszą) ....nie pozostanie nic innego jeno umówić się z kimś z Klubu w ciepłym miejscu z dostępem do światła i wody (najlepiej destylowanej ) ........samo czyszczenie ,płukanie reflektorów to dość prosta robota.
|
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-02-05 15:46:03 Tanie graty są na łopuszańskiej
Co do reflektorów to odkrec kierumki nosek lepiej bedzie jak odkrecisz zderzak i zdemontujesz swietełka Srubakiem i nozem płaskim powoli rozwarstw szkło od relflektora wyczysc i klej na sylikon składaj w odwrotnej kolejnosci potrzebne klucze 10 oczko, terkotka ,13 albo 15 do zderzaka juz niepamietam zderzak mocowany chyba na 4 nakretki na strone nosek 5 u góry 4 od dołu kierunek na 1 raflektor na 5-6 zderzak sciagasz tylko dla ułatwienia i niemusisz tego robic ja tego nierobiłem jak chcesz to jak bedzie ciepło to bede sie bawił i siebie po blokiem w te pierdółki prZyjedziesz popatrzysz pokercisz przy swoim i zrobisz
|
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-02-05 18:28:11 do reflektorów ....zderzak ??? ....rany!.... co tam się w tej Warszawie dzieje ??! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-02-05 20:45:17 nie zapomnijcie jeszcze zdjąć kół i odkręcić pas przedni.... ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-02-05 21:00:36
Teraz tuż przegiąłeś.Ślunzory z nas się śmieją |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-02-05 23:36:51
Zamiast poprzeć Kolegę i uzupełnić jego manual wyciągnięcia reflektora przód , o bezwględną przecie konieczność demontażu tylnej blendy + prawego tylnego świateła zespolonego) to bluzgasz na niego przy tym brzydko nas nazywając...
eeeeeee...Jacuś....sie nie spodziewałem po Tobie |