| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
5Turbo F&F Wolny Słuchacz :) Promot Mondial 84 & ... Zabrze | 2006-11-09 15:39:48
Na szczescie do innych wojewodztw macie niedaleko. Paranoja. |
snail F&F Sympatyk 126 Sosnowiec | 2006-11-09 15:51:57 paranoja to dopiero bedzie, bo ciekawe czy będą to egzekwować i jak |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2006-11-09 15:52:17 no zawsze wiedziałem że w krakowsim nie uświadczy innego zarządcy jak DEBIL, sorki chlopaki z Krakowa ale nie mogłem się powstzrymać |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2006-11-09 17:17:49 to qwa zabawne nie jest...
oby sie inni nie zapatrzyli na krakowiaków... ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2006-11-09 17:52:51 to ja bym proponował nie startować w kjs jako protert i przyjechać oglądać je w najgłośniejszych tłumikach jakie można mieć. Jak tak dalej pujdzie to auta klasy wrc będą mruczeć ciszej niż seryjny maluch |
SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2006-11-09 17:59:53 albo zrobic lans po pobliskim osiedlu mocherowych beretow na odetkanej bredzie z przegazowka tak ok 22 cieka jestem co wtedy zrobia moze zmadrzeja |
Pisiek F&F Sympatyk K-shell wola filipowska | 2006-11-09 18:10:31 Niech sobe w dupe wsadzą swoją zajezdnie i swoje przepisy ja i tak przeważnie startuje na śląsku, bo tam sa dużo lepsze imprezy, a jak bede chciał wyjezdzic punkty to sobie pozycze od ojca samochód i przejade sobie rekreacyjnie cały KJS. Oni myślą ze komuś łaske robią ze go dopuszczą Podziękowania dla całego zarzadu AK że tak dzielnie bronili nas zawodników
[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2006-11-09 18:14:15 ] |
Lapek_Gdansk F&F Sympatyk Prawie jak EVO 126p Warszawa / Gdańsk | 2006-11-09 18:51:04 Nastepne beda seryjne zawieszenia, zakaz jakichkolwiek dodatkowych elementow oswietlenia, a na koncu na OS'ach trzeba bedzie sie stosowac do ograniczen predkosci RESPECT
Lapek |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2006-11-09 18:56:56 no to kibel macie tam... |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2006-11-09 20:34:28
pozatym teraz holowniki moze jechac wszedzie
ale z tymi tlumnikami to niezla jazda |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2006-11-10 15:21:25 nom bylem wczoraj w biurze i rozmawialem na ten temat z "szefem".
Pytam ze to troche smieszne zeby na seryjnych tlumikach kazac startowac.. i dalej: "Co bedzie jak bedzie jakis seryjny tlumik ale naprzyklad wybebeszony totalnie?". Odpowiedz : "badanie glosnosci". no to pytam dalej czy to tylko nasze malce beda tak restrykcyjnie traktowane czy wszyscy- odpowiedz "wszyscy". wiec jak wiekszosc ja odpuszczam chyba imprezy organizowane przez nasz AK. punkty juz mam a i tak ich nie zbieram wiec bedzie sie smigalo na innych, jakze ciekawych imprezach w okolo krakowa. p.s. czy w takiej sytuacji ktos wybiera sie na kjs organizowany przez AK 26.11 ? |
kobzacz F&F Sympatyk Fiat 126 FL Wrocław | 2006-11-10 17:42:53 Sorki ze dolewam oliwy do ognia, ale tak wlasciwie czemu az tak bardzo zalezy Wam na glosnych wydechach? Oczywiscie auto lepiej na takowym jezdzi, ale skoro przepis dotyczy wszystkich, to wszystkim sie osiagi jednakowo zmniejsza, czyli konkurencja dalej ta sama.
Jesli zmniejszy sie halas emitowany przez rajdowki, to po jakims czasie ludzie beda bardziej przychylni organizowaniu prob na terenie ich firm lub w poblizu osiedli, nie bedzie protestow, nasylania drogowki zaczajajacej sie na dojazdowkach, etc. Nie rozumiem tez porownywania glosnych wydechow do obnizania zawieszenia, montowania sportowego wyposazenia czy odchudzania auta. Te elementy nie maja wplywu na otoczenie, a wydechy jednak zdecydowanie maja. Sa ludzie ktorzy nie rozumieja naszej pasji i maja do tego prawo, wiec czemu nie chcecie sie nagiac troche a dzieki temu zyc w zgodzie? Przykro mi to mowic, ale czesto zawodnicy z KJSow (nie wiem jak w wyzszych ligach, bo w takowych nie startowalem) cechuja sie spora doza egoizmu w swoich poczynaniach. Zapierniczaja przez miasto na dojazdowkach (czesto po osiedlach), upalaja na terenach polozonych blisko domow na bredach, etc. Pozniej ludziom zle sie kojarzymy i na sam widok rajdowki siegaja po widly... |
Pisiek F&F Sympatyk K-shell wola filipowska | 2006-11-10 18:24:31
spróbuj sobie założyc seryjny wydech to malca który ma prezny motor, zobaczysz jak Ci spadnie moc, po drugie nie mam zamiaru zmieniać tłumika za każdym razem jak bede miał ochote wystartować w Krakowie a po trzecie jeżeli chodzi o badanie głośnosci to nawet nowy tłumik do malca przekracza dopuszczalną norme decybeli. Polska jest takim narodem że wszystko wszystkim przeszkadza, Stare babcie narzekają na młodziez ze nie ma zajecia , ze narkotyki itp, a jak juz taki młody chłopak sobie znajdzie hobby to zaraz trzeba go udupic bo robi za dużo hałasu swoim malcem |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2006-11-10 18:29:05 Czytaj ze zrozumieniem wywod profesora Kobzacza: Taki tlumik zmuli _wszystkim_ silniki, czyli konkurencja bedzie ta sama.
Glosne wydechy to nieporozumienie, malo kto robi wydech _pod_ silnik byleby ryczalo. Ryczy ale glownie w uszach A potem smiech na sali jak ttaki kaszworth robi taryfe bo pilota kierowiec nie slyszal ;] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2006-11-10 18:35:56
słowa Kononowicza |