Nowe fotki w moim profilu...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do lookniecia na aktualizacje zdjec w moim profilu, na razie tylko graty, niebawem pojawią się fotki z założonym sprzętem do mojego autka.
Bedzie gleba + tarcze, może klatka...

no na stole prezentuje sie calkiem przyjemnie w furce mam nadzieje tez bedzie dobrze wygladac i dzialac

No taki sprzęcik to już coś .

P.S. Co to za sprężyny (jakieś firmówki do kaszla???).

Fajna rzecz!
Dlaczego tylko na stole?
Oczekujemy na efekty!
Pozdrawiam
Zycze powodzenia przy montazu!

Intryguje mie to samo pytanie co Simona co to za spręzynki jakiej firmy?? Ile kosztuja??

Cytat:
2003-05-23 10:30:17, Rutkus pisze:
Intryguje mie to samo pytanie co Simona co to za spręzynki jakiej firmy?? Ile kosztuja??

dołaczam się z pytaniem...

Najpierw o tym stole - wszystko rozłożyłem na podłodze
Zanim wszystko założę czeka mnie obspawanie podwozia i gniazd amortyzatorów (amorki się robią na zamówienie - wyczynowe czyli tzw "betony")...
Sprężynki wraz z przednim resorem zostały oddane do zakładu regeneracji resorów i sprężyn. Strzałka ugięcia resora wynosi teraz 14 cm (sklepany + jedno piórko), sprężynki skrócono i nadano im nową charakterystykę. Pomalowałem je sobie sam.

pokręciło ci sie a mówiłes że gleba w malcu be jest a teraz co wyprawiasz

Cytat:
mówiłes że gleba w malcu be jest

jesli tak bylo na serio - to dobrze ze ci przeszlo:)
takze czekam na efekt koncowy!

Cytat:
2003-05-23 12:04:02, lukaszc pisze:
pokręciło ci sie a mówiłes że gleba w malcu be jest a teraz co wyprawiasz

I zdania nie zmieniłem, tylko jestem ciekaw jak ten projekt bedzie wyglądał i sie zachowywał w moim aucie. Jeśli mi sie nie spodoba to to poprostu wywale...

jak bedziesz wywalał to powiedz gdzie

Jak go obniżysz to dopiero wtedy zobaczysz jakiego wyglądu nabierze twoja fura. I jeszcze jak będziesz miał ten "beton" to zobaszysz co będziesz mógł nim wyprawiać .

Pozdrawiam