Elektryk / Szrot Lublin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Poszukuję dobrego i taniego elektryka samochodowego oraz szroty w Lublinie.

Pozdrawiam

Elektryk:
Krzysztof Tarka
Dąbrowica 147
tel.(081) 502 08 49
lub na kom 509 770 446

Techamax Lublin
Szańcowa (obok Głodnego Królika na kuickiego)
Tutaj gdzie chamownia

Szrot:
Abramowicka naprzeciwko salonu Renault
Turka
Markuszów
Czesci do fordow nowe i uzywki ma tez na Turystycznej za torami

Napisz czego potrzebujesz - moze mi sie uda Ci cos zalatwic/pomoc - tez jestem z Lublina
Pozdrawiam

Ja znam magika który pracował w aso Ford. teraz rzeźbi na kalinówce. rewelacja fachman (info na priv). a co do szrotu na ul. Abramowickiej to nie polecam(drożyzna). lepiej spróbować na ul. Rusałka (chyba 5) ale nie trudno znaleźć "części używane" do wszystkiego , chyba że kolega szuka czegoś z karoserji to sporo tego jest w Elizówce okolo 5km od Lublina(blachy od "anglików"). a jeśli chodzi o części to polecam "Globo Trans"ulica Turystyczna. Gość w sklepie twierdzi, że każdy nasz zarobiony grosz jest u niego mile widziany ale nie zdziera ostatniej koszuli( ja u niego części na cały remont kupowalem i jestem zadowolony z cen).

Popsułem ojcu elektryke w mondeo i jutro wizyta u elektryka (próbowałem naprawić centralny to i alarm padł; jakieś zwarcie w instalacji; dziwna rzecz bo złożyłem tak jak było wcześniej i to samo; centralny wariuje a bez tego nie da się postawić samochodu pod blokiem ) Dzięki za info. Napiszę jutro co popsułem

Pozdrawiam