Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2006-11-14 14:35:06 Na początek WIELKIE dzięki dla kolegów Bogdana1 i Speederka za pomocne rady i szybką reakcję.
Co do samej wymiany: wbrew temu co sugeruje opis na stronie głównej, aby wymienić reflektor nie trzeba zwalać zderzaka ani noska! Owszem nosek należy odkręcić ale wystarczy go potem delikatnie odgiąć/podważyć (uwaga: nie używać młotka ani łoma! ![]() ![]() ![]() ![]() Po odkręceniu śrub reflektora (dostęp jak wyżej, prawie podciąłem sobie żyły na nadgarstku) należy jedną ręką wypchnąć go do przodu i ku górze a drugą delikatnie!!! podnieść nosek do góry. Nie za mocno, bo trzyma się on na dwóch wąsach mocowanych pod zderzakiem. Chwila gimnastyki z kabelkami i reflektor zostaje w łapkach. ![]() Może komuś sie to przyda... ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-11-16 11:08:55
A kto pisze o zwalaniu zderzaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2006-11-16 13:00:25
To ja jestem wdzięczny Tobie... Jesteś bowiem pierwszą osobą, która napisała, że SpeedR - UWAGA! - SZYBKO zareagował ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-11-23 13:49:59
Jakby Kolega przeczytał opis do końca, to by zauważył, że już od dawna jest dopisana errata. ![]() |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2006-11-24 10:39:22
Dopiero teraz ją zauważylem ![]() ![]() |