Czy wie ktoś o producencie lamp typu lexus do mkIII Lub MKIV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje bardzo bym chcial ewentualnie jak nie to jak to zrobic???

zrobić to chyba ciężko a kupić to pewnie na allegro można

Do mk III i IV na allegro nie ma, może coś na niemieckim eBayu? Też szukam jakiś clear'ów, ew. lexusów, ale nic praktycznie nie ma...

[ wiadomość edytowana przez: MaRio-sKaTe dnia 2006-10-25 21:34:49 ]

klarów nie ma, białe dostaniesz, wszelkich szukaj w UK, EBAY

dokladnie tak jak piotr rst powiedzial. Ja sie dowiadywalem o lexusy do mk4 i gosciu mi powiedzial ze kosztuja 500zl. jak mialem kase i zadzwonilem do niego to mi powiedzial ze oddzwoni do mnie za godzine ipowie dokladnie co i jak. Po 3 godzinach zadzwonil i powiedzial ze w calej polsce nie ma takich lamp. A takie lampy w Polsce znalazlem za 999zllampy

myślę, że do MK4 można zrobić lexy samemu. Nie jest to łatwe, ale lampa ma dość prosty kształt i możnaby się pobawić. Największą trudnością jest wygięcie samej lampy.

dokladnie tez o tym myslalem. Ja chcem kupic drogie i sprobowac zrobic diodowki ale nie wiem czy mi sie to uda. Ale bede probowal

jakbyś miał pytania, to mogę pomóc.
Diody polecam np te:
klik
klik
klik

Życze owocnych modyfuikacji... :] Sam myślałem, żeby kupić folie do przyciemniania lamp i "coś" zrobić ze swoimi, ale nie wiem czy warto się za to zabierać? Jak myslicie opłaca się, narazie mam oryginalne i wygląda to tak...

P.S Są folie do lamp w róznych kolorach, czy tylko te przyciemniające???

sorki ze sie tak wyraze ale - POGIELLO WAS?
gay look od mk4?
blagam was nie robcie sobie jaj.
do mk4 tylko biale klosze,zadne inne tylko biale.
Jak nie stac kogos na biale to niech nie robi agrotuningu z lexami tylko odnowi orginaly..

Ja chciałem zakupic do cabrio mk4 ale sie otrzasnołem w pore, jedynie co to angel eyas szukam i znalesc nie moge

Cytat:
2006-11-14 20:52:47, nomos pisze:
Ja chciałem zakupic do cabrio mk4 ale sie otrzasnołem w pore, jedynie co to angel eyas szukam i znalesc nie moge

no i możesz przestać szukać bo nie produkują do mk4

Aha no to poszukane : dzieki za wiadomosc szkoda bo misie starszelnie podobaja ale coz trzeba bedzie poczekac az wyjda moze wkrutce