LOTUS widmo ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co tu duzo opowiadac trzeba przeczytac a przemyslania same sie pojawiaLOTUS?????

Senator miałeś NOSa !!!

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2006-11-12 14:30:34 ]

Pisałem do gościa żeby zobaczyć Lotusa ale nic cisza nie odpisał czyli wał

He, he, już myślałem, że napisze, że ma pięknego czerwonego albo żółtego Lotusa Omegę

Hej

Dajcie spokój, szkoda gadać. Od początku wiadomym było, że to szyte jest grubymi nićmi.

Po prostu farsa i dziecinada.

[ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2006-11-12 22:14:48 ]

no pany i ja chcialem sie POCHWAlic kupilem wlasnie lotka fotki sa w profilu ma 4 sprezarki po jednej na kazde kolo jest to wersja lombiravan a tak powaznie moze tez kiedys puszcze jakiegos wabia pieniaczom z okp bedzie fun

ja powiem tylko tyle:

wiec juz nic nie powiem

O panowie cos nowego Teraz to wedlug bardzo uprzejmego goscia TO JA JESTEM TYM CO MA TEGO LOTUSA.no niewiedzialem chyba pojde sprawdzic garaz tfu przeciez niemam garazu Wiec oficjalne sprostowanie dla pana MIK 41 ktokolwiek to jest.Jestem obserwatorem tego watku a utwozylem ten tu na LOB by przekazac wiedze klubowiczom o oszuscie z Katowic

Senator Ty lepiej nie ściemniaj!!! Pokazuj tego Lotusa braci LOBowej, ale to już!!!! Już się nie wykręcisz

Gostek w opisie swojego niby GG pewnego mroźnego dnia miał napisane coś w stylu : "na dworze -3st.C a tu trzeba w spódnicy do roboty iść " to kobitka jest niby właścicielem , czy szkot jaki.. - wtedy ja zrozumiałem , że gostek ściemnia na bank

..Senator - zrobiłem o co prosiłeś..

..A idac dalej - sprawdziłem maila i nr GG owego własciciela Lotusa Widmo i o to co widnieje w katalogu: Agnieszka (lat 20) Stargard Gdański.. Jaja totalne

Niektórzy w ten sposób się dowartościowują

Ja osobiście takie akcje popieram, przynajmniej można się ponabijać trochę

a moze to Ona jezdzi jak lotus

hehehehehe 20lat no to musi niezle jezdzic trzaby jakis kontakt zlapac na zlot zaprosic i takie tam

Brutal nie rób sobie jaj z poważnej sprawy . Gość chciał zaistnieć a tu w pizdu wylądował....... Inaczej mówiąc POPOLUPO.
A tak na marginesie - piaskownica tak się gość nadaję - i tak do końca nie wiem czy to nie za duże wyróżnienie.

Pozdra.......

Każdy ma jakiegoś na swój sposób lotusa. Ja mam niebieskiego

Hej

To w końcu niebieski czy granatowy? Różnica niby mała, ale zawsze

no dobra, ja teraz też mam lotka.
serio

dla niepoznaki są zamontowane inne zderzaki, nie ma nakładek i poszerzeń, troszkę inne wnętrze, troszkę inny silnik, skrzynia, wydech, i co tam jeszcze... reszta niemal zupełnie jak Lotus

no prawie

a swoją drogą, w całej dyskusji na OKP jest pod koniec jedna ciekawa uwaga...

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2006-11-14 23:52:23 ]

Slyszeliscie juz o lotusach TD? Chyba sobie wstawie jego silnik - gdzies czytalem ze frytki mu sluza