Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-11 00:14:02 przedstawiam Wam autko, które będzie nam zastępowało rozbitą niedawno nubirę...
tak się prezentuje na zewnątrz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wewnątrz.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz trochę danych ;] -silnik 2.3 l (150 KM) -el. szyby i lusterka -szyberdach otwierany elektrycznie -klimatyzacja dwustrefowa -system kontroli trakcji -ABS -tempomat -automatyczna 5-biegowa skrzynia w porównaniu z nubirą jeździ się jak krążownikiem.... zawieszenie dużo lepsze, osiągi mimo automatu też lepsze, w ogóle spodobał mi się automat.... wykonczenie tez lepsze.... ma prawdziwe drewno ... Ale są tez minusy.... mniejszy bagażnik, mniej miejsca z tyłu ( na szczeście jeżdże z przodu ![]() tak to wygląda na dzień dzisiejszy ![]() dziękuję za uwagę pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-11-11 00:18:33 ] |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-11 01:21:48
co do radia to jest fabryczne ze zmieniarką w bagażniku gra całkiem przyzwoicie.. świeci identycznie jak zegary.. pasuje jak ulał ![]() co do tapicerki... to nietrafne porównanie moze na fotce dziwnie wyszło ![]() co do obrotka to nie wiem o co biega.... jest taki jaki powinien być ![]() rocznik 97. pozdro |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-11-11 09:18:33 Ile pali? ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-11 09:26:23
Wyskoczyłeś jak Filip z konopii z tym porównaniem. |
![]() Caroline Ford Mondeo Łódź | 2006-11-11 09:27:06 Z tego co widać na zdjęciach wynika, że skrzynia jest 4-stopniowa, a nie 5-cio jak napisałeś ![]() Autko naprawdę ładne - gratulujemy ![]() |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2006-11-11 09:34:25
pewnie chodziło mi ze prawie jak ze 190 |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-11-11 11:32:31
ale bezsensownie wywaliłeś ![]() ![]() ![]() Powiem tak: 1. radio zarąbiste bo oryginał ...raz że pasuje idealnie co jest (nie tylko dla estetów) niezwykle ważnym argumentem , dwa że jest zmieniarka i ogólnie to naprawdę porządnie grający sprzęt! 2. skoro tak piszesz o tapicerce w mesiu ...to ...albo nie widziałeś w życiu poloneza albo...nie masz zielonego pojęcia o materiałach i jakości w merolu 3. akurat ta decha...w tym obrotomierz...jest dla wielu producentów niedoścignionym wzorem ergonomiczności ...były to chyba najbardziej konkretne budziki europy ![]() Eeeeh....zaskoczony jestem bardzo negatywnie Twoją opinią...ja rozumiem żeby to napisał Esperynek...( ale jakiś rok temu ![]() ![]() ![]() |
![]() Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-11-11 11:47:12 Bogdan, jesli chodzi o radio to jesli ma zmieniarke to owszem moze sie podobac bo oryginal, jesli chodzi o tapicerke drzwi to nie chodzi mi o jakosc materialow ale o ksztalt, w polonezie tez jest takie to kanciaste i bez polotu, a co do obrotomierza to niewiem jaka firma to uwaza za wzor ergonomii skoro chyba zadne wspolczesne auto do tego nie dazy, nawet wspolczesne mercedesy od tego odeszly, mi ten obrotomierz przypomina model 190.
ps. Tak jak pisalem fajne auto ale mam do niego uraz bo moj znienawidzony byly szef takim jezdzil i jak tylko widzialem jak taki mercedes wjezdza na parking pod firma to juz mi sie zle robilo ![]()
Bogdanie to Ty mnie zaskoczyles, ze niby nikt niemoze miec innego zdania niz pozytywne na temat aut innych klubowiczow ??? Napisalem po prostu swoja opinie i to co mysle o tym aucie i chyba mi wolno... gdybym napisal co mi niepasuje w espero to by forum zabraklo tyle tego jest... no ale coz ja sie lubie czepiac pierdolek. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-11-11 12:09:14 Przecie Ciem nie zbluzgałem za to że masz swoją opinię... ![]() Czyli wszystko w normie...he he...mnie też wolno powiedzieć co myślem....prawda ? ![]() Sam zresztą przyznajesz, że do mesia podchodzisz tendencyjnie .. ![]() No i jesio jedno...o gustach się ponoć nie dyskutuje ![]() ![]() Pozdrowionka z pogodnych katowic ! ![]() ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-11 12:40:30 No sorry panowie, ale w wypadku niektórych aut zwiększanie polotu projektantów równoznaczne jest ze spadkiem ilości klientów. Mercedes o tym wie i nie musi jak BMW swoich nowych aut liftingować po roku.
A radio też musi mieć klasyczny wygląd, a że jest dodatkowo markowe to już szczegół. Ogólnie DOBRY WYBÓR KOLBER! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-11-11 12:40:58 Czemu nie diesel ?
Gaz podrożeje i jazda tym autem w ogóle nie będzie się opłacać... |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-11 14:37:43 |
![]() maskekk 1,5 wwa | 2006-11-11 16:34:20 Fajna fura byla zanim gaz dostala. Obejrzyj sobie wiazke elektryczna sinika, ona jest strasznie marnej jakosci i kable strzasznie pekaja. Padaja moduly zaplonwe jezeli masz modul PMS z mapem wewnetrznym. Masz podgrzewanie zbiorniczka z plynem do spryskiwacza ? Jestes pewny ze to 5biegow ? Mnie sie rowniez wydaje ze to 4, ale 4 sa wytrzymalsze. Dziala Ci wsakznik temperaury i ogolnie zegary ? one tez sa awaryjne. Gratuluje furki, W202 to jeden z ostatnich prawdziwych mercedesow i do tego bardz odobrze wyposazony, niech sie dobrze sprawuje. |
Wiktor_ galant Kielce | 2006-11-11 17:08:16 fajny samochód, właśnie po coś takiego pojechałem do niemiec ale jest wkońcu coś innego tez dość ciekawe,
przejeździłem takim mercedesem kilka kilometrów i jest zajebiscie wygodny na dłóższe trasy. Masz pompowane fotele???? |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-11-11 17:19:12
...dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzsze.... a poza tym to gratuluje zakupu ![]() [ wiadomość edytowana przez: ETomek_GT dnia 2006-11-11 17:24:27 ] |
![]() Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2006-11-11 17:30:57 Ogólnie jest okey... To wybór Kolbera...
Ale ja bym się w takiego mercedesa nie zaopatrzyła... Bez porównania z Nubirą... to było autko!! ![]() Ale GRATULUJĘ nowego nabytku!! Oby Ci/Wam się wygodnie jeździło!! ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-11-11 17:43:17 hehe jak po primo auto jest bardzo fajne i nawet teraz porownywanie go z nuba mimo ze swoje lata mesio ma jest w ogole smieszne ![]() po trzecie ten kto napisal ze ten becker jest minusem rozbawil mnie do lez ![]() ogolnie jestem na TAK..mesio jest git ![]() ![]() |