| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2006-10-30 13:26:21 |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2006-10-30 13:37:38 Głupota ludzka nie zna granic!!! |
dakro HF MEMBER Hyundai PONY GLS Chełm | 2006-11-02 10:39:08 Ja to nie rozumiem takich "ludzi". A tak wogóle to nawet nie chce mi się pisać na temat debili. |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-11-02 11:23:17 Głupota głupotą, tylko o co ta bulwersacja, koleś kupił auto, więc jest jego i może je równie dobrze sprasować walcem ![]() |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2006-11-02 15:12:21
Może, ale nie stwarzając zagrożenie. Stan do jakiego doprowadził auto, było ewidentnym zagrożeniem dla okolicy....Droga publiczna, teren zabudowany itd, myślę że jakby się ktoś uparł, to mógłby mu dowalić poprze policję....W końcu to dowód rzeczowy, śmiało dopuszczany przez polskie prawodawstwo.... [ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2006-11-02 15:13:49 ] |
dakro HF MEMBER Hyundai PONY GLS Chełm | 2006-11-03 12:19:43 A tak pomijac że to jego auto i może go nawet sprasować, to po jaką cholerę to nagrywa i jeszcze tym się chwali w internecie. |
termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2006-11-04 11:05:29
Takie zachowanie jest rodzajem pewnego skręcenia psychicznego. Sprawia przyjemność pokazującemu
Jak ktoś chce to niech nagrywa swoje głupoty i pokazuje. Nic mi do tego. W tym przypadku nie skomentuję kwestii bezpieczeństwa okolicy. |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2006-11-04 15:06:12 A ja gdzieś wyczytałem że to nie jego beemka, tylko klienta który odstawił ją na zmianę opon... |
doman1001 HF MEMBER Hyundai sCoupe GT Kielce | 2006-11-04 17:44:28 Z drugiej strony patrząc (pomijając fakt głupoty ze względu na miejsce "pokazu") to ludzie mają hopla na różnym punkcie i myślę że za ostro nie można krytykować kogoś kto akurat lubi "palić gumę" bo to jego guma i jego auto. Mnie też wiele osób mogło by zarzucić że debil jestem bo się ścigam (legalnie i w nocy nielegalnie) i katuję auto. Ale ja to lubię i już.
Pozdrawiam ![]() |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-11-04 20:26:09 Tak awangardowo :
Złe - miejsce publiczne i zagrożenie dla osób innych Dobre - bardziej wartościowe od wszelkich używek niedozwolonych. Fajnie jest się czymś pokazać, nawet głupotą w mniemaniu innych (o ile zbierze się poklask - nieważne od kogo). Czasami trochę wariacji jest potrzebna (nie koniecznie takiej jak ta). Przypuszczam, że kierowca, chciał się troszkę wyszaleć i popisać, chciał zrobić kilka uślizgów, i najnormalniej spalić gumę (dość dobrze panował nad samochodem). Jednak opony były twrdsze niż myślał (pwenie Michelin ... ) i zamiast opon podwozie zaczęło się palić, a dalej to już bezradność i panika ... .
Ważne, że nikomu się nic nie stało, za parę lat z uśmiechem będą wszyscy to wspominać . |
HaGie HF MEMBER hyundai getz Lublin | 2006-11-05 14:32:21 dzidek dobry wariat
"dawajcie mokra trawe"
debil do kwadratu |
mongo15 HF MEMBER hyundai Scoupe GT Poznań | 2006-11-14 19:26:35 witam
W sumie to chłopaki wyglądali na zadowolonych
Ale tak naprawde to chyba było poza ich kontrolą.... Co do miejsca tego popisu, to sie nie wypowiadam |
krawiol HF MEMBER Hyunadi Accent Zabrze | 2006-11-16 23:16:16 no i panem kierowca zainteresowala sie policja! jakis czlowiek oburzony miejscem popisu wysyal maila z filmem na policje i ta ekspresowo go namierzyla. dostal punkty, mandacik i jak dobrze pamietam wezwanie do sadu. |
awariall HF MEMBER Hyundai Accent sedan Puławy / Wrocław | 2006-11-17 01:12:51 http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8605107&kat=33326&statp=bXVsdGltZWRpYVd5ZGFyemVuaWFQcmF3YQ==
najlepszy jest komentarz ... sportowe bmw
|
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2006-11-17 01:36:57 ten temecik z tą beemwajką to akurat dobrze znam koleś który kierował to poprostu zwykły mechanik ktury miał tylko wymienić koła a cała chistoria zakończyła się tak że koleś ma sprawe w sądzie za zniszczenie cudzego mienia za kture musi zapłacić sporą sumke , w warsztacie pracuje do puki nie zpłaci autka a potem adie a policjia wcale nie była asz taka szybka bo dotarła dopiero po trzech dniach a co do filmu to stanowił on tylko największy dowód w sprawie o mienie ,można się wyszaleć i po katować autko ale z rozsądkiem pozdrawiam |