Ul Żeromskiego dziś godz. 20.02 Warszawa....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie to blylo cos niesamowitego....
eee nie wiem jak to opisac...

eeee

e
eeee

widzialem GO!!!!

jechał i byl piekny... niczym wszechmocy Achilles w rydwanie pod TRoja....

eee

w kazdym badz razie stoje na siwatlach i widze jak do skrzyzowania zbliza sie cos bardzo dzinego duze jakies swiatla dziwne.....

byl piekny i niebieski.... ech... cudowny.... ten spojler na bagazniku.. jak mnei mijal... zamarlem w siedzeniu... ty wygladalo super....

byla to jedna z tych chwil kiedy dochodze do wnisku ze nigdy nie che jezdzic niczym innym niz espero...

i wiem jak przerobie juz samochod.. dzis juz skonczylem planowanie

ci ktorzy sie jeszcze nie domysleli to pisalem o spotkaniu z super esprakiem Tunig Centrum...

Moje odczucia, troszkę się rozmijają z szanownym przedmówcą , również miałem okazję widzieć to autko na żywo i jedyne na co miałem wówczas ochotę to puścić na niego pawia Poważnie, uważam, że to profanacja, a jeśli chodzi o design to absolutnie mi się nie podoba. Aczkolwiek, to jedynie moja opinia, więc szanują zdanie Lasombry.

Czy mówicie panowie o esperaku, którego zdjęcia przewinęły się kiedyś na forum? Ten z przodem od galanta czy coś takiego?
Jeśli tak to bliżej mi jest chyba do poglądu SpeedRa. Chociaż od razu zastrzegam, że nie widziałem go na żywo (możliwe że wtedy bym inaczej tu śpiewał ).

ja widzialem go (choc nie na zywa) jak jeszcze powstawal bo tlumiki do niego (koncowki na sztorc ale pod katem) robil mi moj znajomy z firmy EL-TEC !!! i nie wiem tak naprawde czy nie spieprzyl tego z czym tak nameczyl sie BERTONE!!! VIVA ITALIA!!!

Ja niestety nie miałem jeszce okazji oglądać tego Esperaka na żywo ale przeczytałem sobie o nim cały artykuł w najnowszym piśmie "GT" i mam jego wszystkie możliwe fotki które ukazały się w necie...
(wszystkie te fotki dzięki moim staraniom możecie sobie obejżeć w galerii koreańskiej)
Mi osobiście podoba się najbardziej jego wnętrze - te fotele obite skórą, deska rozdzielcza, boczki drzwi... niesamowite - chciałbym taki luksus w swojej furze...
Co do wyglądu zewnętrznego to Panowie z Tuning Centrum spierniczyli kilka spraw:
1. Włożyli tam badziewny i kompletnie nie pasujący tylny zderzak od BMW M3
2. Co to za poroniony pomysł żeby robić końcówki wydechów pod skosem? ...beznadzieja...
3. Nie udanym efektem okazało się usunięcie listew bocznych - znacznie lepszym efektem było by ich wylakierowanie...
3. Wlot na masce jest przesadzony i wygląda tragicznie z tego względu że jest "przyklejony" do maski a nie "w nią wkomponowany"
4. Mimo iż ma obniżone zawieszenie w stosunku do serii o 4cm to i tak "stoi" paskudnie wysoko ze względu na użyte tam koła o wielkości: 16 calli felga i 55 profil opony...
5. No i te tylne lampy - jak w jakimś pociągu...