| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
andrzejtbg Omega b Tarnobrzeg | 2006-11-14 19:13:50 no wiem ze dzziwny koles ale co mu zrobie jak to jest cwaniak i zarazem własciciel zakładu
miałbym prozbe czy ktos mogłby mi pomoc w poszukaniu takiego paragrafu dotyczącego odstąpienia od tej umowy |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2006-11-14 20:20:21 Proponuję przejść się do Federacji Konsumentów w swoim mieście i tam Ci wszystko wyjaśnią co i jak? Na pewno w przypadku wadliwego działania instalacji od samego początku, zakład jest obowiązany do usunięcia wady lub demontażu na własny koszt i zwrotu 100% kasy. |
Raf75 Opel Ascona Otwock | 2006-11-26 15:01:31 ja bym poszedł o krok dalej rzeczywiście udał bym się do federacji konsumentów ,którzy wystąpią do zakładu montujacego instalację o usunięcie wady lub zwrot poniesionych kosztów w postępowaniu ugodowym. Z właścicielem cwaniakiem poszedł bym na taki układ że jeżeli nie usunie wadliwej usterki lub nie zwróci poniesionych przez Ciebie kosztów to przez federacje podasz go do sadu , a do czasu wygranej sprawy (a taka jest niewątpliwie bo mamy doczynienia z gwarancją) będziesz poruszać się taxi, a właściel cwaniak poniesie tego koszty. |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2006-11-30 17:42:59 Witam.
Rzecznik praw konsumentów zrobi wszystko za darmo włącznie z wnioskiem do sądu jeśli będzie trzeba. Pytanie czy te wizyty u gazownika masz udokumentowane w ksdiązce serwisowej . jeśli nie te upierdliwie jedź do niego kilka razy i niech ci robi wpisy bo to jest jego obowiązek. |