Kto wie gdzie mogę dostać korek od progu plastikowego bmw E-

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam taki problemik zmieniałem klocki i zapomniałem założyc korka i jak jechałem urwał mi sie a mam plastikowe progi moze ktoś wie gdzie moge taki korek dostać z góry dziękuje

Poszukaj na allegro, tam często mają różnego rodzaju zaślepki

W gre wchodzą jeszcze shroty i salony BMW

slony to parodia chciałem żarówke do popilniczki pojechałem do salonu a oni mi mówią że na zamówienie trzeba a wsklepach takiej nie można dostać

Cytat:
2006-11-22 20:39:00, seba27 pisze:
slony to parodia chciałem żarówke do popilniczki pojechałem do salonu a oni mi mówią że na zamówienie trzeba a wsklepach takiej nie można dostać

To dobry salon znalazłes przypuszczam jednak ze oni tak funkcjonuja.. ja sie w "pierdółki" zaopatrruje w bawaria motors i całkiem mi sie z nimi w tej kwesti dobrze współpracuje..

pierdoly w mozna zamowic telefonicznie, a jak sie zamowi przed 12 to bede nastepnego dnia rano

zaslepka do progu ok. 10 zlotych w serwisie

Polecam jednak serwis BMW, sam korzystałem z FOTY w Gdyni, kupowałem plastik pod podnosnik, dostałem go za 25 zł. na szrocie chcieli 30 złotych. Pozdrawiam

Bo tak jest . Występuje żarówka z mocowaniem - 19pln kosztuje .
Albo sobie możesz kombinować tam jakąś inną żarówke itp - nie wiem czy jest to tego warte .

Serwis Bawaria w Katoiwicach jest troche nie udolny czasami . Profi w zabrzu było OK ale się .... skończyło

My tu czasami zamawiamy prosto z niemiec i sprzedajemy troche taniej orginalne czesci .

[ wiadomość edytowana przez: voyteck dnia 2006-11-23 15:07:36 ]

Cytat:
2006-11-22 19:11:07, seba27 pisze:
mam taki problemik zmieniałem klocki i zapomniałem założyc korka i jak jechałem urwał mi sie a mam plastikowe progi moze ktoś wie gdzie moge taki korek dostać z góry dziękuje

Zamów go w serwisie - kosztuje 17pln
Jego numer 51 71 2 234 085

Cytat:
2006-11-23 11:33:47, skarpeta pisze:
Polecam jednak serwis BMW, sam korzystałem z FOTY w Gdyni, kupowałem plastik pod podnosnik, dostałem go za 25 zł. na szrocie chcieli 30 złotych. Pozdrawiam

NIEPOTRZEBNIE.. wchodzi sie TU znajduje interesujaca Cie czesc, sprawdza cene (po przeliczeniu na PLN jest porównywalna) i wtedy juz nie przepłacisz nigdzie potem spisuje sie nr czesci i dzwoni do ASO BMW
simple

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-11-23 16:11:53 ]

właśnie od kolegi dostałem kapsel do progu metalowego ledwo sie trzymw wiec bede musiał zajechać do serwisu ale jak sobie przypomne tego gościa jaką miał mine jak zapytałem sie o żaróweczke to aż mi się niechce

Cytat:
2006-11-23 21:08:29, seba27 pisze:
właśnie od kolegi dostałem kapsel do progu metalowego ledwo sie trzymw wiec bede musiał zajechać do serwisu ale jak sobie przypomne tego gościa jaką miał mine jak zapytałem sie o żaróweczke to aż mi się niechce

To popros kierownika albo zmien serwis...