| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rafalko Espero 1.5 16v + Ave ... Wrocław | 2006-11-24 00:41:25 zróc sobie sam - będzie tanio... drzwi szczotką na wiertare, wywalasz te śmieszne uszczelki bo trzymają wode i od nich daje korozją, do tego minia i bitex od spodu a od srodka smar rozrzedzony przepracowanym olejem - zaleje wszystkie szpary i nie ma prawa być wiecej rudej...co do reszty to wieksze rysy deliatnie farbą i jak troche podeschnie papier 2000 i woda - polysk jak psu jajca bo lakiernik i tak nie zabezpieczy tego w 100% a za element będzie ok. 300zł...![]() |
rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2006-11-24 10:54:54
to raczej masa trzyma nadkole ... Delikatne naciśnięcie tylnego zderzaka na dole przy krawędzi tylnego błotnika (w okolicy mocowania zderzaka do nadkola) ujawniło smutną prawdę: nadkole trzymało sie tylko na masie i uchwytach zderzaka. po tym zdarzeniu w nadkolu pozostała dziura wielkości dwóch pięści... boję się dotknąć reszty żeby nie wypadło... |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2006-11-24 17:14:16 Mogę polecić bardzo dobry warsztat blacharsko-lakierniczy w Warszawie.
Autoryzowana Stacja Obsługi AutoMex ul. Mrówcza 107 04-768 Warszawa tel. 0-22 615-50-14 Najlepiej rozmawiać z Eugeniuszem Kobusińskim - właściciel. Jest to jednocześnie serwis blacharsko-lakierniczy salonów samochodowych z Wawra (konkretnie: Toyota , Skoda, AlfaRomeo, Fiat). Zabezpieczałem ostatnio u nich Espero i Corse + zaprawki w Espero. Za oba wyszło 1tys Robią naprawdę solidnie i jak na tą jakość to tanio. Jeśli widza coś dodatkowo to też robią (m.in. miałem urwany i całkiem usunięty ogranicznik w drzwiach - bez słowa i bez kosztów zrobili mi nowy). |