Need for Speed CARBON - premiera w Polsce!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiatm serdecznie...!!

Chciałam zapytać, czy ktoś już z was grał w nowego NFS ??
Jakie wrażenie, warto się zaopatrzyć... poczukać, popytać...??
Są jakieś nowe opcje, zasady??
Nowa część umywa się do poprzednich i za bardzo nikt się nie postarał...??
Może ktoś z Grupy Śląskiej dysponuje już tą gierką...??

Proszę o Wasze opinie...!!

tyle jesli chodzi o Carbona

>>>RECENZJA<<<

Cytat:
2006-11-21 16:30:56, cezariusz pisze:
tyle jesli chodzi o Carbona >>>RECENZJA<<<

Czytałam już masę recenzji... Ale dziękuje Cezariusz!!
Wiem jakie są samochody, zasady gry, plan miast, gangi, muzyka...

Ktoś już w to grał...??

Cytat:
2006-11-21 16:34:01, Amissu pisze:
Ktoś już w to grał...??

Ja gram w wolnych chwilach i przeszedłem jak narazie ok. 60% gra naprawdę bardzo dobra, tylko wysokie wymagania sprzętowe są. W porównaniu do poprzedniej części NFS Underground 2 niewiele się różni, głównie pojazdami które się tam znajdują np. "American Muscle"

kumpel ma.. grał i mówi, że lipa....

ja w każdej chwili moge mieć....

ale narazie nie chce bo raz, że mi pewnie nie ruszy a dwa jak instalne to pewnie mi troche czasu zeżre*

*zakłądając, że na moim kaszlaku pójdzie

jedyny nfs gony uwagi to porsche unlimited... reszta to szit - zarówno muzyka, prowadzenie auta jak i realizm

dokładnie Robert

masz 100%-wą rację...

porsche to chyba najlepszy NFS w historii....

świetna gierka

przynajmniej był zachwany jako taki realizm

Cytat:
2006-11-22 01:07:26, Kolber7 pisze:
dokładnie Robert masz 100%-wą rację... porsche to chyba najlepszy NFS w historii.... świetna gierka przynajmniej był zachwany jako taki realizm

Trzeba przyznać, że macie racje, NFS Porsche pod względem realizmu był najlepszy

Zbyt cukierwowa

Porsche... To było coś

porsche był bardzo realny , ale najlepszą grywalnaść miała III , dobra tez była NFS II SE, ale to antyk , więc tu juz kwestia gustu wchodzi w grę...

ta czesc to typowy arcade, jak i jej poprzednik. seria NFS nigdy nie aspirowala jednak do symulatora jazdy procz edycji porshe - no ale ta marka akurat nie pozwolila sobie po prostu na arcadestyle, stad takie podejscie.

w porownaniu do poprzednika jest pare innowacji, ogolnie nie ma zadnej rewolucji lecz smaczki ktorych brakowalo poprzednio. jesli po przejsciu poprzedniej edycji zemdlilo Cie juz jezdzenie po miescie, smaczki w Carbonie nie wystarcza Ci na przejscie calej gry z zaciekawieniem.

Inna sprawa ze gra jest prostacko latwa i krotka, przelazlem ja na normalu w 2 dni grania.

Wymagania jak poprzedniczka, warto miec 512 ramu bo przy 256 na pewno bedzie przycinac loading trasy - szybko przemykająca trasa wymaga szybkiej szyny komputera i duzo pamieci, bo z dyskiem w formie pamieci tymczasowej to ta gierka na pewno nie wyrobi. do grania w zupelnosci wystarcza cienkie karty w stylu radeona 9550.

Need for Speed Carbon
Need for Speed Most Wanted
Need for Speed Porsche Unleashed

są na serwerze. Wszystkie w wersji PL.

Udostępnione tylko do przetestowania.

Chcesz grać, kup oryginał