| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2007-05-21 11:31:45 W allegro istnieje ubezpieczenie transakcji do 500zł, więc odzyskasz całą kasę. W dziale pomoc jest wszystko opisane ( http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=737 ). |
schab (S) Alfa Romeo 156 2,0JTS Kraków | 2007-05-21 12:19:31
Nieprawda ! Syn naciął się nawet nie na Allegro , tylko kupując w sklepie internetowym buty za kwotę ( z wysyłką ~230 zł ) . Buty nie przychodziły przez dłuższy czas , więc z całą dokumentacją dotyczącą transakcji udałem się na Policję . Policja zgłoszenie przyjęła , bo to ich psi obowiązek - po czym okazało się , że gość miał na sumieniu więcej przekrętów . Jakie było moje zdziwienie , kiedy po mniej więcej miesiącu od zgłoszenia na Policji - zadzwoniła do mnie matka oszusta z prośbą , czy mogłaby sprawdzić czy posiadany przez nią nr mojego konta bankowego jest aktualny , bo chciałaby przesłać z powrotem pieniądze . Pytam - a pani syn ? - Syn siedzi ... A nauczka dla mnie i moich synów wypłynęła taka , żeby nie płacić za nic z góry , tylko przy odbiorze i odpakowywać paczkę przy listonoszu czy kurierze ! [ wiadomość edytowana przez: schab dnia 2007-05-21 12:22:04 ] |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2007-05-22 00:20:21 mysle ze pare osob z kraka by sie znalazlo zeby zrobic maly wypadzik na chate chloptasia dawaj namiary
|