Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-01-08 14:15:10 A teraz bedzie troszke weselszy temat niz drugi ktory rozpoczalem.Dzisiaj po dlugoch probach sprzedalem siodemke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-08 16:37:38 eee Jasiu. Az tak bardzo nie chce jej sprzedac. Ale karteczka i ogloszenia sa, zeby nikt mi nie ![]() ![]() |
![]() Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-01-08 20:37:00 Ajaj - jakyś Yanosik widział jakąś ładną 2105--- ciągnie by zrobić jednak VFTSa - jak fleszer!
Ale 2103 - oczywicie jest na zawsze ![]() |
el_comendanto (M) SYMPATYCZNY GOŚĆ トヨタカムリ | 2005-01-09 15:12:00 A u nas sie Łady nie sprzedaja wcale. Była ostatnio do kupienia ładna 2104, znam ten samochód, ponieważ sprowadził go z Belgii ojciec kumpla ze szkoły. Blacha przynajmniej z zewnatrz w stanie bdb. Nie wiem, czym kierował sie ostatni właściciel, ale widziałem ta Ładę na placu autokasacji. Szkoda. Nie zdążyłem nawet zadzwonić.
Z czemu tu sie dziwic??? Jak se chlopaczyna mogl pewnikiem kupic Kadetta GSI za jeden Ojro to LADE zezlomowal.....Duzo osob tak teraz robi......teraz jest swietny czas na "wyrywanie"okazji,bo mozna za grosze dostac naprawde lakome kaski, stare polonezy,125p,126,LADY.....te auta dla baranow nie przedstawiaja zadnej wartosci,ale np co cwansi zlomiarze wiedza juz ze moga sporo zarobi.....swietnym przykladem jest na Autokasacja w Wawie,z ktorej goscie daja 100 za przyprowadzenie auta,a potem mozna spotkac je na Allegro ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-19 10:50:37 ale jaja.
dzwonil jakis gostek z piotrkowa. Widzial moje auto jak bylismy na zlocie (pracuje czy dorabial w osrodku - ???) i potem widzial na gratce (dawno temu). Dziwak jakis - spisal numer (a ogloszenie dalem jakos w pazdzierniku) i zadzwonl dopiero teraz - nie wiem, moze kase zbieral... W kazdym razie powaznie jest zainteresowany moim wozem i przyjedzie ogladac. Ciekawym czy wezmie... ceny sie nie wystraszyl, pytal ile moge opuscic - to ja ze stowke, moze dwie.... a ten na to, ze nadal jest zainteresowany... kurde, bylby to chyba ogolnopolski rekord sprzedazy ladzianki ![]() ojej, ale nie bede juz radnym ![]() ![]() ![]() |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-01-19 20:02:52
![]() Kto, kto? ![]() A nie będziesz zamierzał kupić sobie czegoś w zamian? Znowu żeby mieć gdzie trochę pracy włożyć? ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-19 20:52:30 kurna, wzial.
jestem w szoku, jak ochlone, napisze wiecej. |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-01-19 21:07:55 Ulala ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2005-01-19 21:19:53 Ja jak oddawalem na zlom moja Skode a pozniej jak sprzedawalem Sierrke to czulem jakbym kawalek siebie tracil. Jakos sie emocjonalnie z samochodami zzywam. Wy pewnie tez bo przeciez ludzie ktorzy samochody traktuja instrumentalnie nie zakladaja klubow, nie siedza na forum i nie jezdza setek kilometrow na zloty. Fajnie ze udalo Ci sie sprzedac autko za dobra cene. Duzo stargowal z wywolawczej jesli mozna spytac ?Dzieki temu bedziesz mogl kupic klasyka, ladnie go wyszykowac i wypelnic luke w sercu ![]() |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2005-01-19 22:31:00
no nie wierze... Adasco nie żal Ci furki ... Swoją drogą gościu zbierał, zbierał , aż uzbierał ![]() ![]() |
![]() Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | 2005-01-19 22:31:23
Ja czytałem na forum, jak pisał, że kupi 2103 ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-19 22:53:13 ufff. bylo, minelo. skonczyla sie pewna epoka.... ![]() dobra, starczy tych frazesow - z autem zzylem sie jak nigdy przedtem, ale nadchodzi kiedys pora zmian i czas zrobic cos nowego. Auto sprzedawalem niezbyt chetnie, wlasciwie tak, aby nie przedac. Niestety, trafilem na wariata. Wlasciwie niewiele utargowal, bo 2 stowki i tankowanie, auto ogladal prawie po ciemku (po 16.), przejechal sie moze z 200 m. i kupil. Facio z piotrkowa, lat kolo 30. Szukal czegos z pasami z tylu (dla dzieci) i taniego w ekspolatacji. Widzial auto na zlocie, potem w gratce i tak do mnie trafil. W ogole sama transakcja to kabaret - np. pya jaki przebieg, a ja na to, ze nie wiem - moze 200, moze 300 tysiecy, a moze tak jak mowi licznik. A facet na to, ze nigdy nie spotkal tak uczciwego sprzedawcy... I tak dalej - no kabaret. Na pytanie - czy silnik dobry - odpowidzialem "przeciez dziala" - i koniec rozmow o tym jakze istotnym kawalku auta... Podobala mu sie i juz.. feromony czy jak? Ja tez ja kuoiulem bez dluzszych zastanawian.... W kazdym razie - troche mi jej zal, ale z drugiej strony - wymagala dalszych pokaznych nakladow, to co zdazylem zrobic czas juz zaczynal niweczyc.... zreszta - wiecie jak to jest. Co dalej? Ano SPOKOJNE poszukiwania czegos innego do zabawy. Czy lada? B.mozliwe. A moze maluch? A tez nie wykluczam... A moze cos bardziej zakreconego? Moze UAZ? A moze cos z niemiec - taka bohse na ten przyklad... A jest jeszcze do kupienia ciekawa 05 po tuningu - zobaczymy. Na razie hajs do banku i niech czeka. aha, ile za auto dostalem nie pisze, bo zaraz powiecie, ze zmyslam.... W kazdym razie tyle, ze sam sie zdziwilem - bo cene dawalem zaporowa ![]() w kazdym razie - milo bylo.... ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-01-19 22:58:13
Jak to mówią: "Dwa razy się kierowca cieszy - jak kupi i jak sprzeda samochód", pomiędzy tym dla większości auto jest skarbonką, z której jednak nie da się wyciągnąć kasy ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-01-19 23:06:02
Adasiowi się jednak ta sztuka udała ![]() ![]() ![]() AdaśCo -> ambiwalentne gratulacje i kondolecje |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-19 23:17:36
łaciatek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-19 23:36:29 Arsen - nie narzekaj, tylko dziekuj, ze ceny podbijamy!!!
Mario - zebym odzyska wszystko, to bym musial za 10.000 opchnac ![]() no ale czesciowo sie zwrocilo - uwazam to za osobisty sukces, zwazywszy obecne ceny aut (ogolnie.... skoro za przeproszeniem golfa mozna miec za 2000)... Ale za handel autami sie nie biore, bo patrzac na obecne ceny puga kupilem raczej dosc drogo... tyle, ze liczyl sie stan, nie cena ![]() Jakby ktos chcial pomocy w sprzedazy ladzianki - zapraszam ![]() aha, mam do sprzedania ksiazke wkł o naprawach 2107 - z wrazenia zapomnialem dolaczyc do auta... i skrzynie czworke za grosze. a w ogole to jeszcze do mnie nie dotarlo, ze od jutra place tylko za JEDNO miejsce parkingowe ![]() |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-01-19 23:37:34 Uuuuu - Adasco - z tobą zacząłem sie kontaktować mailowo zanim jeszcze sie spotkaliśmy wszyscy na autoladzie... Ale czasy... No i sprzedałeś - a teraz musowo spokojnie szukaj następczyni. Pamiętaj - tylko twardziele jeżdżą Ładami ![]() ![]() |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-20 00:41:25 adasco (S)
LKP Starszyzna PUG 405 GRi break Łódź zdradziec ![]() ![]() ![]() ![]() |