Podświetlanie przycisku el. szyberdachu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest wogóle takowe, czy było w serii. doczytałem tylko, ze ktos próbował odpalic, ale na tym sie skonczyło.
Czy do podswietlenia przycisku potrzebna jest oryginalna instalka pod szyberdach?
Jesli nie to jak to zrobic? bo u mnie nie swieci
pozdr

z tego co wiem to nie ma w orginale,ja pociągłem dachem i słupkiem 2 kabelki do postoju i świeci zajefajnie

owszem było na forum o tym i akcja zakończyła się pomyslnie w moim przypadku bo koledzy pomogli

[ wiadomość edytowana przez: marimar dnia 2006-11-28 20:25:21 ]

w essim orginalnie przycisk od szyberdachu nie jest podświetlany chociaż może byc bo w zasadzie jest niemal identyczny z tym od elektrycznych szyb,przy odrobinie akrobacji można go przerobić

A pod co podpiąć te kabelki? bo ja bym chciał, zeby tak jak przełącznik od elektrycznych szyb, na zapłonie zeby swiecił

Czyli jest tam jakas zaróweczka w tym przełączniku?

[ wiadomość edytowana przez: dj_jim dnia 2006-11-28 20:38:51 ]

Cytat:
2006-11-28 20:33:52, Remarq pisze:
jest niemal identyczny

Jest identyczny. Przekladalem nawet u siebie przycisk z dachu do szyb i na odwrot.
"Braki" sa tylko w kostce przy dachu.

Cytat:
A pod co podpiąć te kabelki? bo ja bym chciał, zeby tak jak przełącznik od elektrycznych szyb, na zapłonie zeby swiecił

ja podłaczyłem pod poswietlenie pokreteł nawiewu ale mozna gdzie tylko chcesz byle pod jakąś żarówke co świeci jak włączysz zapłon

a nie pamietacie moze jakie to były kolorki tych kabelków? bo to sa te co ida do wtyczki (jakies 5 kabelków), nie te co od silnika(masa i"+")

a pokretła tez przerabiasz? bo ja tak mam

Cytat:
2006-11-28 22:00:28, dj_jim pisze:
a nie pamietacie moze jakie to były kolorki tych kabelków? bo to sa te co ida do wtyczki (jakies 5 kabelków), nie te co od silnika(masa i"+")

podepnij na piny ktore sa skrajne w przelaczniku plus i minus z silnika i bedzie smigac
i po sprawie przekrecasz kluczyk i dziala