| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() cfiter OMEGA A CD DIAMANT Radzionków | 2007-03-29 15:02:44 Witam. Dreczy mnie ta klapa, jak otworze to zeby cos wlozyc do bagaznika, muzse ciagle ja trzymac. Urwal mi sie jeden z pretow, mam go pospawany ale nie wiem jak to zalozyc. Ma ktos mozliwosc zrobienia fotki swojego bagaznika zeby zobaczyc jak to jest oryginalnie zalozone?
Tutaj kilka fotek. Klik Klik Klik Klik |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2007-03-29 15:22:58 z doswiadczenia odradzam zakladanie pospawanych sprezyn, chyba ze chcesz zaryzykowac rozwalenie lapy, jak Ci strzeli przy zakladaniu. Ojciec do dzis nie ma czucia w palcu...
Sprezyny w ASO kosztuja 45zl, wiec nie jest to straszny wydatek. Jedna jest lewa, druga prawa, ale jak pamietam, to nie da sie zle zalozyc, co nie zmienia faktu, ze trzeba sie przy tym nagimnastykowac troszke ![]() |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2007-03-29 15:26:37 Zawsze też można zamówić u Pabela używaną i przyjechać na spota |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2007-03-29 16:31:06 już nie ma, wziąłem dwie do swojego
PS. fakt niebezpieczństwo jest i to poważne, bo przy zakładaniu musisz ją jednocześnie skręcać i odciągać (wyginać). Tak ze dwóch rąk brakuje
|
damianw Szczecin | 2007-03-29 16:54:58 Witam, tutaj masz sprężyny:
SPRĘŻYNA BAGAŻNIKA OMEGA A LIMUZYNA PRAWA SPRĘŻYNA BAGAŻNIKA OMEGA A LIMUZYNA LEWA Pozdrawiam... |