MotoNews.pl

Nowe fotki mojego bolida w profilu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
otóz po założeniu nowej rzeczy do auta musze sie wszystkim pochwalić

Fajna ta Twoja nowa rzecz podoba mi się bardzo

przecież te zdjęcia nie są już aktualne

czemu koniu niby nieaktualne

no bo słyszałem ze juz masz białe kierunki..tzn tak schwepes przekazał a na zdjeciach ich nie widze

Te fotki sa chyba stare.Radziłbym zmienic klosze lamp tylnych na białe (kosztują 10,25 zł za sztuke + lampki 3zł sztuka)-wyglądałoby fajniej no boczne i przednie kierukowskazy też zmienic na białe - koszt niewielki a wyglad fajny.

Ale coś trochę uboga ta twoja nowa rzecz (gdzie przód ). A co do autka bo się na jego temat nie miałem okazji wypowiedzieć: bardzo ładne i zadbane ale tak jak ktoś już napisał na białych kloszach wyglądał lepiej.

Pozdrawiam

He he spoczko fajna klateczka

ze sie tak zapytam co jest ta nowa rzecza bo z tego co pamietam autko wyglada tak jak je ostatnio widzialem

No bardzo fajna ta twoja nowa rzecz
WYglada lepiej niż myślałem

Cytat:
2003-05-21 09:46:19, zeckon pisze:
Te fotki sa chyba stare.Radziłbym zmienic klosze lamp tylnych na białe (kosztują 10,25 zł za sztuke + lampki 3zł sztuka)-wyglądałoby fajniej no boczne i przednie kierukowskazy też zmienic na białe - koszt niewielki a wyglad fajny.

Ja miałem białe lampy jedną noc... a tak przy okazjii gdzie widziałes białe tylne lampy za 10,25

Cytat:
2003-05-21 14:16:34, Andrut pisze:
No bardzo fajna ta twoja nowa rzecz
WYglada lepiej niż myślałem

to klatka

(Witam ekipe F&F po dosyć długiej przerwie )

ciesze sie ze znowu moje autko przyjęte be zadnych większych zarzutów a co do białych lamp to temat juz przerabiałem

Cze Wam!!

Łukaszc maluch Przeje..... A ta nowa czesc wyglada tak jak by byla wrecz stworzona do twojego malucha i zadnego innego.

a teraz jest jeszcze coś nowego pas przedni pomalowany jest minią bo pokazała sie rdza więc trza było ja zwalczyc teraz tylko szpachla podkładowa lakier i bedzie jak nówka