Pierwsza zniżka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy koledzy, chciałem poinformować wszyskich z Was, że dziś udało mi się wkońcu urzeczywistnić mój plan! Tak więc mamy pierwszą zniżkę w doskonale zaopatrzonym sklepie z częściami do naszych autek
Dane sklepu:
P.H.U. MotoKombi
p. Józef Kowalski
03 - 307 W - wa
ul. Gersona 3/ róg Kotsisa (naprzeciwko salonu Daewoo)
tel./ fax (22) 675 42 36
tel. kom. 0 501 224 428
e - mail: motokombi@wp.pl
czynne: poniedziałek - piątek w godz. 8:30 - 17:00
sobota: 9:00 - 14:00

Dla wszystkich klubowiczów, pomimo najniższych cen jakie udało namierzyć mi się w wawce, dodatkowo 10% zniżki.

R U Happy ???

very happy!!! brawo dla ciebie a moze piwo dla ciebie

A poza tym pan Józef Kowalski to fajny gość i zawsze się z nim można dogadać. A jego syn wpada na tę stronkę i się ona mu podoba.
pozdrawiam pana Józefa również wicio
p.s. a poza tym ma świetnie zaopatrzony sklep a jak się zdarzy (rzadko) że czegoś nie ma to szybko sprowadza pod klienta . O!

Cytat:
2003-06-05 17:28:10, witoldnowak pisze:
A poza tym pan Józef Kowalski to fajny gość i zawsze się z nim można dogadać. A jego syn wpada na tę stronkę i się ona mu podoba.
pozdrawiam pana Józefa również wicio
p.s. a poza tym ma świetnie zaopatrzony sklep a jak się zdarzy (rzadko) że czegoś nie ma to szybko sprowadza pod klienta . O!

Nie sposób się nie zgodzić. Masz 100% racji

Brawo Panowie

Zapomniałem dodać, że jeśli ktoś spoza Wawki miał proble z jakimikolwiek cześciami (lub ich cenami ) niech da znać najchętniej do mnie na maila. Kupię i prześlę. Uwaga: działalność NIEdochodowa, więc co najwyżej doliczcie koszty przesyłki.

SpeedR - gratuluję i dziękuję