KJS Jastrzębie Zdrój

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludze mam małe info nie wiem czy w dobrym miejścu je daje ale trudno 3 grudnia 2006r w Jastrzębiu Zdroju odbędzie sie kjs zapraszam wszystkich chętnych o wzięcia udziału w imprezie

Więcej informacji odnośnie planu imprezy znajdziecie na stronie :

http://www.auto-slaski.katowice.pl/2005/index.php

Może sie ktoś z was tam zjawi i pokaże co potrafi

[ wiadomość edytowana przez: TimonRC dnia 2006-11-14 19:20:33 ]

ja sie chce zjawic ... o ile sie odbedzie

A jak bedą wyglądać te próby słupkolandia czy może bardziej jakieś szybsze mini oesy ??

dwa razy jechalem w kjs-ie Jastrzębie i zawsze była słupkolandia. Małym wyjątkiem była próba na stadionie, gdzie było....nieco mniej słupków

e tam bydzie gites, tyle ze rok temu i 2 lata temu sie nie odbyl, ciekawe jak teraz bedzie..

no własnie co to bedzie, bo akurat 126 zmieniłem na poloneza dohc i słupkolandia z moim skretem jak w jelczu niestety odpada

Ja jade seryjnym malaczem , jade tylko po punkt wiec czy slupkolandio czy nie ja i tak nic ciekawego nie zdzialam

o co do tego że polonezem jedziesz to nic straconego ostatnio własnie poldek wygrał całego kjs o ile dobrze pamientam i z tego co pamientam niezle wymiatał

nie ma jak to dac dupy 2 razy na tym samym nawrocie

pozatym nie bylo zle spodziewalem sie wiekszej pacholkolandii

A jaki był ten kjs pacholkownia czy jakis aki szybszy

nawet przyzwoity, szkoda tylko ze 3 place, no i kibiców duuuuuuuuuuuuuuuzo, max 15-20 osób na próbach :p

reszta na www.rajdy.org.pl

Mnie się podobało ogólnie jak na debiut w kajtkach było bardzo fajnie 6 miejsce w klasie nie jest złe czasy też ok tylko troche więcej opanowania by się przydało. Szczególne podziękowania dla mojego pilota Mirka za podpowiedzi i studzenie emocji.