Zmiana furki :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jagby ktos gdzies kiedys slyszał o jakiejs Hondzie CRX/CIVIC roczniki z poczatku lat 90 w rozsadnej cenie i niezłym stanie to dajcie znac bo planuje zamienic bestie na takie własnie autko marzy mi sie V-TEC ale raczej jest to nierealne zeby dostac takie autko w dobrym stanie ale cuda sie zdarzaja Mam ochote na jakiegos japonca zobaczymy co sie da z tym zrobic

Szacuneczek

z poloneza na honde różnica ogromna...

Miałem juz trabanta(majac 14lat) potem były 4 maluchy w najepszych rocznikach 78czerwony, 80granatowy, 84bezowo czerwony, 86 zoltypotem 3 polonezy 83 pomaranczowy, 93 biała strzała i obecny 99 BESTIA doszłem do wniosku ze nadszedł czas zmienic poldka bo mam go juz prawie rok a to długo jestem zwolennikiem czestych zmian a mam ochote na jakas honde ewentualnie maluszka na okres przejsciowy dopuki nie znajde czegos ciekawego zobaczymy jak to bedzie cos trza zmienic

Szacuneczek

Te daty to nie sa lata w ktorych miałem te autka tylko roczniki z ktorych pochodza

a juz myslalem ze ty od dziecka jedziles autami
bo ja podobno sie urodzilem na rajdzie

Moze nie od dziecka ale jak miałem 4 lata to rozbiłem 1 raz samochod W garazu stała nowiutenka toyota corolla mojego ojca z kluczykami w stacyjce i na biegu do sciany był moze metr i jak sie bawiłem to postanowiłem zapalic autko dalej to sobie chyba wyobrarzasz. Usterki nie były duze ale dzwon to dzwon

Szacuneczek

Trafiła mi sie okazja co do zmiany furki tyle ze zmiana była by diametralna Okazyjnie tzn po bardzo dobrych pienadzach mam do kupienia Łade niwe z gazem kurde taka furka 4X4 to fajna sprawa jutro rano mam ja ogladnac wiec jezeli pojawie sie na spocie to pogadamy na ten temat. A utko fajne orurowane na kozackich felach i ma gaz a dla mnie to wazne zobaczymy

Szacuneczek

Wsumie to tosamo co Honda

No ale niva sie nie da tak poszalec jak chocby poldolotem.
Tym to bym sie bal wejsc w zakret na recznym
Ale widzialem taka jedna nive po tuningu.miala wlasnie rury ladne alusy kolorek chyba taki ciemny grafit i miala box na dachu.calkiem calkiem sie to prezentowalo

Tamta niwa nie wypaliła ale dzis z tatulinem zakupiłem inna fajna tez zielona na 15 calowych alusach wpytnych . Jest zajeb...Jutro mefowi dam zdiecia wiec je tu wrzuci. Prawda jest taka ze kupiona jest po pieniadzach i jest blacha do roboty mysle ze w 2 tygodnie moze w 3 zrobie z niej cacko troche włokna i szpachli zmienie lakier mam wypatrzony granatowy(malowac całej nie trzeba ale co mi szkodzi)Ma rozkładany dach prawie cał taki duzy szyber dach z brezentu zaczynajacy sie nad głowami z przodu a konczy sie za głowami z tyłu miazga fajny gadzet Silnik ma 1.6 w idealnym stanie reduktory tez sa Ok wiec bedzie czym pojezdzic jutro poszukam jakiejs inst gazowej i bedzie miodzio. Bedzie dobrze teraz zacznie sie szalenstwo

Szacuneczek

Dobra ja moze sie niewypowiem w tym temacie bo brakuje mi slow ale jako prezes mam prawo do pierwszego przewiezeinia

to teraz będzie camel trophy miseik w równoległych będziesz rządzić
a tak poważnie to też bym autko chętnie zmienił
Gratulacje z powodu nowego zakupu

Spoko wszystko w swoim czasie jak bedzie cycus to cie przewioze

Szacuneczek

ale otworzysz dach co nie?? bo innaczej niejade zartuje jasne ze jade.
putin jak chcesz to jest poldek do kupienia funkiel nówka nie śmigany prosto z salonu -jak cos to z miskiem kontakt

ja bym chciał borewicza ... takiego jakim się jeździć uczyłem
takiego borewicza w super stanie blachy z kołpakami srebrnymi i w ogóle tak jak z fabryki wyjechał...tylko żeby nie rdzewiał...

czy masz jakies zastrzezenia do bestii ze jej niechcesz auto jest 99 rocznik wiec te roczniki sa dobre i nic sie niemoglo tam zepsuc ani nic w tym stylu

Dodam jeszcze ze jest orurowana z przodu i ma okratowane lampy i 4 halogeny(to tak jak bestia )tyle ze 2 okragłe i 2 kwadratowe zobaczycie na fotach

Szacuneczek

daj spokuj juz niepisz o niej bo sie niemoge doczekac jak zobacze fotki

No no gratuluje Misiek fajna rzecz taka Nivcia. Tez czekam na zdjecia. ale nia sie juz chyba tak nie pokrecisz
Moze jak pozycze kiedys taki jeden fajny terenowy sprzecior to jakis maly wyjazd terenowy zrobimy
Widzialem w KrK jakies wypasione Nivy jakies takie ospojlerowane i plastiki nowe mialy wygladalo to czadowo

No zaprowadziłem niwe juz do blacharza i powoli bedzie sie robic co do spoilerow to zadnych niebedzie bo to ma byc autko do terenu Juz niedługo

Szacuneczek