Aluski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie mozna kupic i za ile tradycyjny wzor aluskow (podobne do tyc hktore kiedys kiedys mial Lukasz Gajer tyle ze 5 ramienne) czy na gieldzie w slomczynie albo an zeraniu mozna cos takiego dorwac??? chodzi mi o same alusy bo oponki mam \dzieki za pomoc pozdorwienia

na gieldzie w slomczynie dostaniesz na bank takie zwlaszcza skoro swit kiedy jest goracy towar a jak nie to pismo GT jest pelne ogloszen z felgami milego tuningowania pozdrawiam

"gorący towar" brrrrrrrr

allegro - ja tam kupuje wszystko czego potrzebuje

Może ktos wie jakie ET (może jest to jakis przedział wartości) musza mieć fele aluminiowe do esperaka?

oryginalnie powinno byc 38 ale ja mam 40 i wszystko gra (przy oponach z tylu 205/55/15)

stalowki maja 49 a alusy wchodza 28 bez problemow ...adminek ma takie....ale standardowo to 35

bankowo jest 38 bo koles mial katalog do alufelgow i bylo oryginalne ET =38 pozdrawiam

a mozecie mi powiedziec ile te aluski (tradycyjne 5 ramienne daewoo) moga kosztowac na gieldzie???

Cytat:
2003-05-23 11:17:29, pszczoua pisze:
a mozecie mi powiedziec ile te aluski (tradycyjne 5 ramienne daewoo) moga kosztowac na gieldzie???

Więcej jak 150 zł za używane, nie będą kosztować.