ZLot ślunzaków!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
robicie coś???? jeżeli tak...i jakoś na poczatku czerwca to ja z Michałem (Lego) jedziemy do was na 100% - Lego wymaluje już bolida, a ja założe do tego czasu niespodzianke

Zapewne zakladasz GASSS ???

nie moge powiedzieć co dokładnie zrobie bo to niespodzianka

.....i niech się Maciek troszke pomartwi

Kto wie czy w końcu i gazu Tomek nie założy skoro sławetna seria juz "poszła się bujać". A TOmek był moją jedną z ostatnich nadziei tzn ludzi, którzy jeszcze nie popadli w chorobę tuningu

w chorobe tuningu nigdy nie popadne lubie jak autko fajnie wygląda - i fajnie jeździ. Nawet przez pewien czas myślałem co tu by przerobić..aby było lepiej...............ale potem wziąłem kalkulatro i notatki z wytrzymałości materiałów...........

....i zrozumiałem że po pierwsze primo - nie opłaca się, a po drugie primo nie da się poprawić farbyki bez spadku trwalości mechanicznej - czyli też się nie opłaca......

...a odnośnie mojej tajemnicy - pod koniec miesiąca zakladam gasssss i mówie serio......

kurcze jak za 50 zyla moge skoczyć na mazurki ...... na paliwie wyniosło by mnie 150 zeta....nie ma sensu

Nie wierze

Inaczej... Uwierzę jak zobaczę

Świat się kończy .
Ale mimo wszystko nie wierzę

Gratuluje słusznego wyboru

Dzisiaj nie jest prima aprilis
Powiem wiec jedno: a fuj

ale ja mówie serio
Decyzja juz zapadła....zagazuje mojego potwora
Zrobie to w AutoWis na karczewskiej.
Planowo pod koniec tego miesiąca....ale tylko planowo....bo zbieram $$$$

Musze w pierwszej kolejności zrobić przegląd...po 130tys km przygotuje go też do gazy - nowy układ zapłonowy (świeczki, przewody, cewka, palec i kopułka) aby nie było strzałów

....i na gazzzz........

PS JA MÓWIE SERIO!!

Wtrysk, czy zwyklak ?

Tomek to mi burzy cały porzadek świata
Chłopie nie rób tego