Potrzebny transport Toruń - Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie jedzie ktoś na tej trasie w najbliższym czasie (tzn ten, następny, jeszcze następny tydzień)? Potrzebuję przetransportować malucha z Torunia do Krakowa plus kilka części do niego. Więc w grę wchodziło by auto z hakiem ponieważ do malucha jest sztywny hol (trójkąt) z wiązką, albo laweta, pusty ładunek na ciężarówce.... cokolwiek... Kto by to przywiózł za jakąś rozsądną cenę? A najfajniej by było jakby ktoś jechał z południa w kierunku torunia, zabrał mnie, a spowrotem zabrał mnie i malucha

...i jeszcze ode mnie coś zabrał do KRK, może być z Torunia

ps. OT więc na HP...

Cytat:
2006-12-05 22:50:16, wicekdw pisze:
Nie jedzie ktoś na tej trasie w najbliższym czasie (tzn ten, następny, jeszcze następny tydzień)? Potrzebuję przetransportować malucha z Torunia do Krakowa plus kilka części do niego. Więc w grę wchodziło by auto z hakiem ponieważ do malucha jest sztywny hol (trójkąt) z wiązką, albo laweta, pusty ładunek na ciężarówce.... cokolwiek... Kto by to przywiózł za jakąś rozsądną cenę? A najfajniej by było jakby ktoś jechał z południa w kierunku torunia, zabrał mnie, a spowrotem zabrał mnie i malucha

czyżby o trikolora chodziło ?

[ wiadomość edytowana przez: rejser dnia 2006-12-06 11:01:00 ]

rejser.... byćmoże......

wicek mozemy jechac ale wiesz ocb....zreszzta jak cos pisz na gg

no o trikolora chodzi, pomnózcie mu go zabrać bo sie zdenerwuje i sam 3 kolorem tam pojade.
jakby w grudniu był tam zlot to byśmy go z rejsem sami zaciągneli holownikiem

panowie pytanie podstawowe: jaka najlepsza trasa krakow-torun-krakow? zeby bylo najmniej robot drogowych i najmniejszy ruch. powrot nie jest problemem bo bedziemy wracac w nocy ale po poludniu zeby dotrzec z krakowa do torunia w miare bez przeszkod.

przez olkusz,siewierz,cz-wa,uć,włocławek,toruń -trenowałem 10 dni temu...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-12-07 00:11:35, mar125 pisze:
przez olkusz,siewierz,cz-wa,uć,włocławek,toruń -trenowałem 10 dni temu...

mogłes pisac mendo włochata ze w okolicach Włocławka bedziesz... by sie ugadało jakis spocik

Ano był, potwierdzam i nie to, że pisał ale nawet zadzwonił i spot się skleiło mały przy okazji (w prawdzie ostatecznie nie było dila bo zupełnie przypadkiem dostałem graty, których mi trzeba ale to inna baja).

Widać jesteś za mało furious żeby Cie odwiedziła delegacja z południa .

ps. Jak dogadacie coś z tym transportem to też bym dorzucił do tego pare gratów od siebie coby do Krk dotrzeć musiały ino szybko by to być musiało .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-12-07 01:53:46 ]

rejs komu zes kubełek zaj**** ?

mar w koszulce ff a rejs w fso

a za poldkiem napis- moc 100 oktanów
jaka antyreklama

jakby jechal ktos z krakowa do lodzi to dorzuce cos do wachy bo potrzeba zabrac felgi z krakwoa do lodzi, dajta znac.

Cytat:
2006-12-07 12:02:33, rejser pisze:
rejs komu zes kubełek zaj**** ?

Szybki jesteś - od tegorocznej Brodnicy u mnie siedzi...

Cytat:
2006-12-07 14:49:09, bimber1 pisze:
mar w koszulce ff a rejs w fso

No toć teraz się rozbijam FSO! W Poldku mam w koszulce F&F jeździć? Poza tym chłodno już troche a w F&F klubowych kurtek i polarów jeszcze ja nie widział . Stara FF jest teraz warsztatowo-rajdowa, do lansu na street'a będą nowe. Nie poradze, że jeszcze się niedopocztowały do mnie .
ps. A przyjebnąć Ci?

Wracając do tematu - weźta się chłopy ugadajta z Bullitt'em bo tu tejle są dla niego i można by zrobić obustronnie korzystnego dila .