Sprzedam Espero 1.8CD stan b. dobry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Sprzedam Espero 1.8CD 97'. Stan idealny.

Szczegóły w opisie aukcji.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134856773

Szkoda mi go ale nie mam wyjścia, baba go nie chce a ja mam firmowe.

[ wiadomość edytowana przez: godol dnia 2006-10-15 23:23:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: godol dnia 2006-10-15 23:56:44 ]

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134856773

fotka 1

fotka 2

fotka 3

fotka 4

fotka 5

fotka 6

Proszę

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-10-15 23:37:02 ]

i ogloszenie gotowe w pelni

Auto piękne prawie jak moje , zazdroszczę ci szyberdachu i weluru - choć za to mam 2,0 silnik i ABS (już sprawny). KONIECZNIE ZAKONSERWUJ PRZED ZIMĄ BO JAK NIE SPRZEDASZ, TO NA WIOSNĘ PO POLSKIEJ SOLI JUŻ NIE BĘDZIESZ MÓGŁ NAPISAĆ ŻE BRAK RDZY. Za konserwację zapłacisz tylko ok. 200 zł, - a i niech nie żałują bitexu pod spodem (swożeń wahacza i końcóweki drążków gdzie lubi dostawać się woda). Jak masz garaż a nie sprzedasz to auto może być w przyszłości eksponatem muzealnym - naprawdę zadbane (chyba ksiakać baba w Belgii jeździła jako 2 samochód bo przebieg 86 tys. km) Co do ceny to powodzenia choć trzeba doliczyć 2 tys. na zagazowanie.

A jak udowodnisz przebieg jest to w książce serwisowej zapisane ?

Jest książka serwisowa z wpisami do 2005 roku, wtedy też poprzedni właściciel (pani w podeszłym wieku) przestała jeździć.

Auto było eksploatowane "normalnie" (po 20 kkm na rok) do 1999/2000 roku. Po tym czasie poprzedni właścicel nie często już używał ze względu na wiek. Pomimo tego wszystko co miało być wymienione było wymieniane w autoryzowany serwisie Daewoo o czym świadczą wpisy do książki serwisowej.
Zapomniałem dodać, że ma nowy oryginalny wydech.

Jak mial bym kase to bym kupil . Szkoda

Cytat:
2006-10-16 09:50:57, Bartek1112 pisze:
Jak mial bym kase to bym kupil

Chyba chciałeś napisać "nadmiar kasy".

Cytat:
2006-10-16 01:53:34, Marzenkachilsz pisze:
Auto piękne prawie jak moje ,

Piękne, piekne, tylko jeszcze nikt nie widział jakie piękne, gadać to kazdy może, a profil ubogi w zdjęcia...

Cytat:
2006-10-16 10:05:21, piotr_ek pisze:
Chyba chciałeś napisać "nadmiar kasy".

Znajdź mi taki egzemplasz w tej cenie. Gwarantuje Ci, że nie łatwo kupić samochód w takim stanie za takie pieniądze.

Każdy kto kupuje używany samochód chce za jak najmniej kupić jak najlepsze auto. Prawda jest taka: że co jest tanie to jest drogie.
Możesz kupić Epero (nawet z gazem) za 5 tyś. tylko że bedzie to samochód w którym trzeba wymienić: opony, wydech, zrobić blacharkę itd. Większość Esperaków dostępnych w kraju to również auta złożone w Polsce na krajowy rynek, a więc bez klimy, bez poduchy, bez wspomagania, bez welurowej tapicerki ale za to często z rudą na drzwiach .

Cytat:
2006-10-16 10:27:53, godol pisze:
Znajdź mi taki egzemplasz w tej cenie. Gwarantuje Ci, że nie łatwo kupić samochód w takim stanie za takie pieniądze.

Może się powtórzę - cenę dyktuje rynek, a stan auta i jego wyposażenie w nieznacznym stopniu ją modyfikuję. Z tego względu zrezygnowałem ze sprzedaży avensis - proponowali mi ceny sprowadzanych 1.6 z uboższym wyposażeniem (oczywiście "od dziadka" i z połowę mniejszym ode mnie przebiegiem ). Stwierdziłem więc, że za "grosze" nie oddam dobrego auta - oni pewnie pokupują te "igły" z Zachodu, a potem na forum toyoty będa się pojawiały posty o usterkowości avensis po przebiegu "100 tkm"...
Prawda jest taka - jak nie ma kupca, trzeba zejść z ceny. Nie sprzedasz - za dwa miesiące z hakiem będziesz miał sprzęt o rok "starszy" oraz będziesz do tyłu o cenę przeglądu i ubezpieczenia (jeżeli akurat mija termin - jak u mnie).
No i życzę powodzenia w sprzedaży!!!
Pozdr. P.

Cytat:
2006-10-16 12:46:35, pyrekcb pisze:
Może się powtórzę - cenę dyktuje rynek, a stan auta i jego wyposażenie w nieznacznym stopniu ją modyfikuję. Z tego względu zrezygnowałem ze sprzedaży avensis

A ogłoszenia na forumie uaktualniłeś

Cytat:
2006-10-16 16:41:33, Dzidziul pisze:
A ogłoszenia na forumie uaktualniłeś

Ogłoszeni spadło gdzieś w czeluści archiwum forum...
Zresztą, dawałem linki do gratki, tradera i otomoto, a te już pewnie powygasały....
Pozdr. P.

Cytat:
2006-10-16 01:53:34, Marzenkachilsz pisze:
Za konserwację zapłacisz tylko ok. 200 zł, - a i niech nie żałują bitexu pod spodem ...

Wskaż mi warsztat który zrobi to tak tanio, chętnie skorzystam. Najmniej 500 zł trzeba dać.

Cytat:
2006-10-16 19:40:58, Adam4302 pisze:
Wskaż mi warsztat który zrobi to tak tanio, chętnie skorzystam. Najmniej 500 zł trzeba dać.

Zgadzam się z tobą Adam,robiłem konserwacje 2 tygodnie temu wyszło mi około 350 PLN tylko robiłem ją sam

Cytat:
2006-10-16 20:05:40, KRECIK0001 pisze:
Zgadzam się z tobą Adam,robiłem konserwacje 2 tygodnie temu wyszło mi około 350 PLN tylko robiłem ją sam

To drogo ja robiłem sam i za wszysko co kupiłem to dałem ok.150-170zł a reszta to juz ciezka własna praca

Cytat:
2006-10-23 19:35:27, Karol13 pisze:
To drogo ja robiłem sam i za wszysko co kupiłem to dałem ok.150-170zł a reszta to juz ciezka własna praca

Czym robiłeś konserwacje?
Ja za środki zapłaciłem
150PLN konserwacja ( spód i profile)
30PLN farba antykorozyjna
60 pLn nadkola tylnie i przednie PCV
{1 L - 40% } 40 pln Za kompresor i kanał
50 pln spinki do tapicerek
20 pln nitro i benzyna ex trakcyjna (biała) sylikon itp.

Chetnie bym go wzial - ale w przyszlym roku. Moze jeszcze bedzie.

Espero zostało dziś sprzedane, oferta jest nieaktualna.

Pozdrawiam

Rafal

to jeszcze sie pochwal za ile poszlo i mozna zamykac