Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2006-12-14 04:24:37 kolego najprawdopodobniej zakłucenia sciagasz przez antene sprobuj odpiac antene i właczyc radio - jesli szumy znikna wiesz ze sciaga je antena
wyjsciem z tej sytuacji bedzie montaz anteny na stałe ale czy da to 100% satysfakcji powiedziec nie moge a wszelkiego radzaju filtry zakładane przed radiem mozna sobie w gablotke wsadzic i patrzec na nie bo nic absolutnie nic to nie daje |
arii82 CB FORUM nadajnik jest ETA była 21100/ ... Chełm/Kulik | 2006-12-14 09:06:21 Kolego nie napisałeś w jaki sposób masz podłączone radyjko do zasilania, jeżeli przez gniazdo zapalniczki to przez nie możesz mieć zakłócenia.
Jeżeli tak jest spróbuj podłączyć radyjko bezpośrednio pod akumulator. a masę daj jak najbliżej radia. |
arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2006-12-15 05:12:04
ja bym zrobił tak kable pod akumulator na + duzy bardzo duzy kondensator badz baterie kondensatorow mniejszej pojemnosci i powinno grac ewentualnie kondensator jak najblizej alternatora a prubowałeś odpinac te antene jak pisałem ?? |
dcnt CB FORUM president Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2006-12-16 09:29:55 a moze sproboj postawic antene w innym miejscu
|
arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2006-12-16 12:43:32
w takim razie kolego zakłucenia sciagasz przez antene owszem antena bdb i sciaga smieci wysyłane z twojego autka tak jak mowi poprzednik walnij ja w inne miejsce albo pozostaje montaz na stałe ewentualnie antena o gorszych parametrach bedzie sciagac jednoczesnie mniej smieci |