Pilne w sprawie kupna wozu ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jutro jade podpisac umowe kupna samochodu i chcialem sie zapytac co procz umowy kupna-sprzedazy sprzadzonej w 2 kopiach trzeba podpisac cos jeszcze ?? jaki podatek jaki formularz?? i jle to % kwoty zakupu?? prosze o odpowiedz pilne

a i jeszcze gdzie sie znajduja numery nadwozia w espero????? ;p

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2006-12-09 20:30:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2006-12-09 20:39:32 ]

Cytat:
2006-12-09 20:19:59, Jabuszko pisze:
witam jutro jade podpisac umowe kupna samochodu i chcialem sie zapytac co procz umowy kupna-sprzedazy sprzadzonej w 2 kopiach trzeba podpisac cos jeszcze ?? jaki podatek jaki formularz?? i jle to % kwoty zakupu?? prosze o odpowiedz pilne a i jeszcze gdzie sie znajduja numery nadwozia w espero????? ;p [ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2006-12-09 20:30:19 ] [ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2006-12-09 20:39:32 ]

Pit cc1 jesli ze współwłascicielem do dodatek 1aczy cos takiego wszystko masz w necie
numery nadwozia są przu fotelu pasazera pod tym szarym materiałem
jest tam takie wycięcie

No wiesz co Kula .Przed fotkami może byś odkurzył sprzęta.

nieodkurzałem go ze 2 miechy ale wiesz Jacku rozpoczełem rywalizacje z Piotr-kiem i Zoltim

Sorki,nie znałem regulaminu współzawodnictwa .Nie wiedziałem że dotyczy to również syfu inside

Cytat:
2006-12-10 14:02:34, JaRabbit pisze:
Sorki,nie znałem regulaminu współzawodnictwa .Nie wiedziałem że dotyczy to również syfu inside

Za to są dodatkowe punkty

witam samochod ju zakupiony ale teraz mam inne pytanko ;p niedziala mi pare zeczy n ogrzewanie szyby i lusterek. po wcisnieciu przycisku nie slychac jakoby by przekaznik zaksoczyl ani zadna kontrolka sie na desce nie pojwaia wiec neiwiem co a nie mialem czasu dzisiaj dokladniej sprawdzic. 2 to to ze nied zialaja zadne halogeny ale to obstawiam jakies przekazniki bo 1 kontrolka sie zapala a i 3 czy u was dziala ta kontrolka od otwartych drzwi?? u mneis ie nie pali

Gratulki, co do ogrzewania zacznij od bezpiecnzika i wlacznika, tak samo przy halogenach. Jak drzwi otworzysz to swiatelko nad lusterkiem sie zapala ? jak nie to sprawdz krancowki w drzwiach.

tylne przeciwmgłowe działają dopiero po włączeniu przednich halogenów, odnośnie szyby, nie muszę chyba pisać,że musi pracować silnik.Samo włączenie zapłonu nic nie daje

U mnie szyby chodzą przy zapłonie

Cytat:
2006-12-11 07:57:23, kamyk2 pisze:
U mnie szyby chodzą przy zapłonie

nie chodzi o opuszczanie szyb,tylko o ogrzewanie tylnej szyby

jesli chodzi o oswietlenie kabiny to sie wlancza po otworzeniu drzwi. moze padla zarowka w desce ta samo jak i nei wiem czy mi rezerwa dziala bo zjechalo juz na czerwone a neiwiemdzialem kiedy sie zapala wiec zalalem mu za 50 zl ;p a jesli chodzi o ogrzewanie to oczywiscie ze w czasie pracy samochodu. po wcisnieciu przycisku dida na nim przygasa ale nci wiecej sie nei dzieje ;/

I PMAIĘTAJ by Pit cc1 KONIECZNIE podpisał Ci poprzedni właściciel bo inaczej będziesz się bujał. I masz na to 14 dni by załatwić ewentualny brak podpisu, potem lubią karę/odsetki przywalić.

Cytat:
2006-12-11 09:10:22, Kiniusia pisze:
I PMAIĘTAJ by Pit cc1 KONIECZNIE podpisał Ci poprzedni właściciel bo inaczej będziesz się bujał. I masz na to 14 dni by załatwić ewentualny brak podpisu, potem lubią karę/odsetki przywalić.

a wktorym to miejscu on sie podpisac musi?? ;/

Cytat:
2006-12-11 09:11:36, Jabuszko pisze:
a wktorym to miejscu on sie podpisac musi?? ;/

A w odpowiednim dla "sprzedającego".

Cytat:
2006-12-11 09:41:10, Walus pisze:
A w odpowiednim dla "sprzedającego".

juz znalazlem ;p