[S] Daewoo Nubira II 2.0 CDX sprzedana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kumpla ojciec sprzedaje ten samochód:

Cena: PLN 15 500 / EUR 3 891 (do negocjacji)

Typ: Sedan

Informacje:
Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 12/1999, Przegląd: 12/2006, Ubezpieczenie: 12/2006, 166 000 km, 133 KM (98 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, benzyna, srebrny-metalic, Liczba drzwi: 4/5,

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, blokada skrzyni biegów

Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, kupiony w salonie, bezwypadkowy

Opis pojazdu:
Nubira II 2.0 CDX, samochód kupiony w salonie, pierwszy właściciel.
Stan samochodu bardzo dobry, bezwypadkowy.

Bogate wyposażenie:

- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek
- auto-alarm z funkcją domykających się szyb
- blokada skrzyni biegów (BEAR LOCK)
- immobiliser
- radio fabrycznie montowane (DAEWOO)
- ABS
- lusterka sterowane automatycznie, podgrzewane
- wszystkie szyby elektrycznie otwierane/zamykane
- 2 poduszki powietrzne
- klimatyzacja automatyczna CLIMATORONIC
- welurowa tapicerka
- 2 komplety kluczyków

Przegląd samochodu był w lipcu 2006 roku (przebieg 156.000).

Sprzedający:

PL-Poznań (woj. wielkopolskie),
Tel.: +48 602738875 , 0602738875

wiecej: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1603069[addsig]

[ wiadomość edytowana przez: Karol13 dnia 2006-12-10 13:44:15 ]

wg mnie cena za bardzo wygorowana. Zalatw foto

Cytat:
2006-09-24 13:45:01, pablo_ns pisze:
wg mnie
cena za bardzo wygorowana. Zalatw foto

Fotki sa pod linkiem na otomoto. A jakbys chciał jakies konretne napisz przekaze kumplowi zeby zrobił...
co do cen nubir to nie wiem jakie sa nie interesowałem sie tym bo mi sie ten samochod nie podoba wole esperaka 1000 razy

Cytat:
2006-09-24 13:50:25, Karol13 pisze:
bo mi sie ten samochod nie podoba wole esperaka 1000 razy

Ty młody jeszcze jesteś, a i od sralucha każde auto jest lepsze.

odswierzam
cena obnizona do 12 tys.zł
wiecej info wyzej pod linkiem

poczekamy do nowego roku wtedy auto bedzie starsze i cena jego spadnie pewnie do 10kzł

Cytat:
2006-12-03 22:36:38, Kula69 pisze:
poczekamy do nowego roku wtedy auto bedzie starsze i cena jego spadnie pewnie do 10kzł

ja powiem tak nie wiadomo czy jeszcze bedzie w styczniu
a po za tym jak jestes zainteresowa zadzwon do własciela moze sie dogadacie (pewnie jakis negocjacja jest mozliwa nie wiem nie moj samochod )
jak chcesz dla pewnosci moge byc przy sprzedazy (jaK mi bedzie pasowac z czasem)

te auta bez LPG w ogole sie nie sprzedaja

Cytat:
2006-12-04 16:49:40, hard-drive pisze:

Już nie przesadzaj, akurat teraz jest taka sytuacja na rynku, że auto ciężko sprzedać za przyzwoite pieniądze. Za tę różnicę, którą zjechal z ceny tej nuby, założyłby dobrą sekwencję i jeszcze by zostało.
Jedni chca z gazem, inni nie chcą, bo podejrzewają wielkie przebiegi i kręcenie licznika. Akurat co do lpg, to nie ma zasady...
Pozdr. P.

Cytat:
2006-12-04 16:49:40, hard-drive pisze:

nie wiem skad ci to do glowy przyszlo? ja np uzywki w zyiu nie kupilbym z lpg..i nie dlatego ze podejrzewalbym duzy przebieg czy zniszczenie silnika..po prostu pomiajajac moja ostatnio wystepujaca niechec do tego paliwa zwyczajnie chcialbym sam zadecydowac czy i jaka instalacja bylaby w moim samochodzie..

a co do sprzedazy auta za przywoite pieniadze to tak samo ciezko sprzedac za sensowna kase jak i kupic za sensowne pieniadze w dobrym stanie..niby samochodow full na rynku ale jak czlowiek zaczyna szukac czegos dla siebie to od razu sie okazuje ze tych naprawde dobrych samochodow jest bardzo malo i szybko znikaja

swiete slowa, pol roku szukalem czegos normalnego,
kupilem nubi II w sobote kombi 2.0 cdx full wypas, z gazem i normalnym przebiegiem, autko smiga jak zegarek, wiec tutaj jesli chodzi o gaz to sie z niektorymi nie zgodze. to juz moje 4 autko kupione z instalka i oby tak dalej.
Niektorzy sadzą ze dalem sporo ale niech poszukaja nie rozklekotany samochód bez zarznietego silnika. Za dyche zeby kupic to trzeba miec wiecej szczescia niz rozumu.
Narka

Sprzedany!!!