Wzmacniane na tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dwie nowe za 70zł oraz dwie na przód za 50zł Lub jak ktoś woli mam całą nową zawieche do espero na przód. Posiadam dodatkowo Prokit Eibacha w cenie 300zł

Co to za sprężynki na przód, nowe? Amorki na przód też jakieś masz?

nowe są na tył na przód mam używane orginały daewoo 50zł 2szt. potem nieco twardsze GM oraz -30 eibach i bardzo twarde irmscher

Nowy przód jest ale zestaw mcperson GM amor kayaba i eibach w komplecie zacisk hamulcowy ATE klocki Remsa i tarcza 288 Sbs

Byłbym chętny na te wzmacniane na tył. Kol. PSTRUS, wysłałem Ci pytanie na PRIVa.

Ps.
Przy okazji gdyby ktoś chciał trochę obniżyć tył to mam na zbyciu sprężyny z Kadetta.
Mam je własnie założone w Espero i jak dla mnie jest za nisko. Między rantem błotnika a oponą jest jakieś 3 cm. prześwitu. Ze standardowymi zuzytymi amorkami, butlą gazu i 4 osobami na pokladzie, tył już zaczyna łapać chlapaczami o asfalt na większych uskokach.

Cytat:
2006-12-05 11:15:33, PSTRUS pisze:
Nowy przód jest ale zestaw mcperson GM amor kayaba i eibach w komplecie zacisk hamulcowy ATE klocki Remsa i tarcza 288 Sbs

Ile z ten komplet?

288 co ?

Średnica ?

Do tego większość fel 15 " nie podejdzie...

Tak średnica 288 a 15" podejdzie ale ET powinno być odpowiednie (sprawe załatwią dystanse)

Witam,

Bylbym zainteresowany sprezynkami Eibach.
Daj mi namiar na siebie najlepiej na prv.

Jadzwin