MotoNews.pl

ŻARÓWKI do RS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jaka moc żarówek do lamp od RS-a?

H4 zwykła i H1 też zwykła.

Jaka najlepsza moc w "W"??

Normalna 60/55W wystarcza. Chyba, że masz jakieś chińskie blue lighty, to i 200W nie oświetli drogi.

Widzialem tanie philipsy +50% swiatla wiecej za 30 zl.

Cytat:
2006-03-18 23:08:58, art13 pisze:
Widzialem tanie philipsy +50% swiatla wiecej za 30 zl.

To chyba jakies pchilipsony były.

Podpinajac sie pod wątek jakie żarówki idą do mkV z 91 roku ?? podejżewam że H4 ale nie zaglądałem tam jeszcze? a tak mnie jakos naleciało zapytać

H4 w rzeczy samej.

W sklepie Forda, w Tychach dzisiaj je widzialem, opakowanie philipsa, nawet pytalem czy oryginalne - powiedzieli ze tak.

Tylko to byl jakis typ do nowszych modeli bo byly jakies mniejsze od H4.

H7 pewnie.

Wilku,a dlaczego napisales H4 i H1 do rs'a?? A nie sa 2xH1?? W sumie to nie wiem bo nigdy nie zmienialem a wsadzalem kompletne lampy

Ale faktycznie swieca 50% procent jasniej?

Cytat:
2006-03-18 23:18:17, Seba pisze:
Wilku,a dlaczego napisales H4 i H1 do rs'a?? A nie sa 2xH1?? W sumie to nie wiem bo nigdy nie zmienialem a wsadzalem kompletne lampy

H4 jest na mijania, a H1 drogowe. Choć znam Kolegów, którzy połączyli drogowe H4 i H1, także cztery włókna świecą

Oki ,dzieki

Strary wątek, ale po co pisać nowy
Przeczytałem coś takiego:

Cytat:
2006-03-18 23:21:39, WilK pisze:
H4 jest na mijania, a H1 drogowe.

Rozebrałem lampę bo muszę sobie zmienić żarówki i mam H4 mijania i H3 drogowe - jak to w końcu jest z tymi żarówkami w lampach od RS-a?

jakie H1??? W lampie RS mamy H4 na mijania i H3 na drogowe.. skąd Wam się H1 wzieło?

Cytat:
2006-05-26 12:52:34, lagarto pisze:
Strary wątek, ale po co pisać nowy Przeczytałem coś takiego: Rozebrałem lampę bo muszę sobie zmienić żarówki i mam H4 mijania i H3 drogowe - jak to w końcu jest z tymi żarówkami w lampach od RS-a?

Tak ma być jak masz u siebie H4 i H3

Cytat:
2006-05-26 13:06:17, cabriolecikxr3i pisze:
Tak ma być jak masz u siebie H4 i H3

Ale przecież kabelek do H1 chyba łatwo dorobić...

Cytat:
2006-05-26 13:10:38, lagarto pisze:
Ale przecież kabelek do H1 chyba łatwo dorobić...

Pytasz jakie żarówki w RS a nie czy łatwo dorobić kabelek

Proponuję H4 Philips GT 150 -robią robotę-dłuższy zasieg światła niestety według mnie mają też wadę -wysoka temperatura żarnika i lekko niebieska poświatka na reflektorze...........