Glupi snieg :/ zadrapany essi :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. przed chwila wiezdzalem do garazu i zazucilo mi przod na tym je...ym sniegu i przytarlem sobie troszke nadkole i zdezak na listwie i teraz moje pytanie znacie jakies preparaty ktore likwiduja rysy. slyszalem cos o automaxie znacie cos jeszcze. z gory dzieki

Cytat:
2006-12-12 14:42:00, bobo_ssj pisze:
witam. przed chwila wiezdzalem do garazu i zazucilo mi przod na tym je...ym sniegu i przytarlem sobie troszke nadkole i zdezak na listwie i teraz moje pytanie znacie jakies preparaty ktore likwiduja rysy. slyszalem cos o automaxie znacie cos jeszcze. z gory dzieki

Współczuje ja póki co z zimą wygrywam na drodzę (puk puk) , ale nie lepiej przeczekać zimę i zrobić polerkę mechaniczną na wiosnę ? koszt ok 250 zł.

Cytat:
2006-12-12 14:42:00, bobo_ssj pisze:
witam. przed chwila wiezdzalem do garazu i zazucilo mi przod na tym je...ym sniegu

bo do garazu sie wjeżdża powoli a nie z rozpędu a co do tych preparatów to zależy od głebokości rysy i tego czy efekt wizualny będzie Cie satysfakcjonował

cze widze ze nie jestem sam ja mialem (stuk puk) przodem i musze szukac lakiernika. a na te ryski to najlepiej polerka bo te pasty to jeszcze bardiej wyostrzaja te rysy powodzenia

ja bym jednak zastosował paste tempo przeciez nie ma nic do stracenia

Sorry za OT, ale gdzie Wy śnieg macie

dzieki za odpowiedzi ojciec mi powiedzial ze ma troche "farecli" i podobniez jest dobra wiec jutro bede probowal. do stracenia nic nie mam a efekty opisze jutro trzymajcie kciuki

Parę dni temu kupiłem w sklepie kredkę "akrylową" do drobnych zadrapań,słaby wybór kolorów mieli i wziąłem za jasną ale efekt jest OK i do wiosny powinno trzymać.Cena tej kredki 9,90zl.

o super musze popytac jak farecla nie pomoze a biala to raczej powinni miec

Białą dostaniesz bez problemu ,ja potrzebowałem ciemnozieloną ,a była tylko zielona ,ale dała rade.

--> GrzEE
Śniegu pod dostatkiem.
Biały mi urósł o 20cm - tez białego