[S] sprzedam Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rok produkcji: 1999
Przebieg: 140 tyś; udokumentowany!!!!
Pojemność : 1800 cm
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG; (6 miesięcy)
Kupiony w salonie: II właściciel nie palący
Dokumentacja serwisowa ASO
Stan techniczny: b. dobry
Stan silnika: b. dobry
Wyposażenie :
Centralny zamek + alarm +domykanie szyb
Immobilizer
Elektryczne lusterka (podgrzewane)
Elektryczne szyby
Regulacja wysokości kierownicy
Wspomaganie kierownicy
Halogeny
Radio Mp3
Reg.. wys. świateł + automatyczny włącznik zima/lato
Opony letnie nowe; zima 2 szt. Nowe

Cena 8000 zł do negocjacji
Telefon 698300102

Auto nie bylo szykowane na sprzedaz, stan uwazam b. dobry sprzedaje bo ide na ochotnika do wojska i nie bedzie miec kto nim jezdzic

[ wiadomość edytowana przez: pablo_ns dnia 2006-12-09 18:20:21 ]

ehh mogles tutaj nie pisac takich oczywistych rzeczy jak hlogeny, podgrzewane lusterka itp. bo tutaj chyba wszyscy o tym wiedza...

Do woja na ochotnika, pogielo cie ???

poprostu wkleilem ogloszenie co dalem do gazety. No chce isc do woja na zawodowego

Po "unitarce" spokojnie będziesz mógł zrywać się z jednostki i jeździć esperakiem np. do domu , i nie złapią Cię "żetony" tak jak mogliby złapać w pociągu.

Teraz tym łatwiej będziesz mógł się zrywać bo od wstąpienia do nato to w polskim wojsku jest przedszkole ,a nie wojsko.

no i tak powinno byc ja lubie sielankowa zabawehehe

A mnie jakos nie chcą.. dostalem najpierw B-6 a w srode przyszedł list B-12 mnie starego konia mieliby wziąsc?? nieee...

Cytat:
2006-12-09 14:10:21, Czarek_Rej pisze:
A mnie jakos nie chcą.. dostalem najpierw B-6 a w srode przyszedł list B-12 mnie starego konia mieliby wziąsc?? nieee...

a mojego brata chca..kreslili go z listy i bedzie znow studentem dopiero w lutym..i teraz jest polka jak sie nie dac przez te 3 miesiace zwerbowac

Cytat:
teraz jest polka jak sie nie dac przez te 3 miesiace zwerbowac

a brat gdzies pracuje czy nie???

Cytat:
2006-12-09 18:00:40, ETomek_GT pisze:
a brat gdzies pracuje czy nie???

nie..tzn nie ma umowy o prace..on normalnie chodzi na studia..bo na PW jest tak e bardzo czesto przymykaja oko jak student chodzi na zajecia nawet bez rejestracji..i jak sie wznawia to po prostu wykladowcy przepisuja mu zdobyte w tym czasie oceny..

nie no jest kilka sposobow..mozna sobie wykupic na ten czas tania szkolke..moze te zlozyc podanie o powtorna komisje lekarska bo ma problem z oczami..itp itd..ale nie zmienia to faktu ze cala sytuacja jest dosc stresujaca

z ta praca to chodzilo mi o to ze jesli niepotrzebny mu do niczego meldunek(praca) to niech sie wymelduje i problem wojska znika na ten czas

no a ja planuje isc do woja na ochotnika
i przy okazji sobie zrobic za free prawko kat c:]

Cytat:
2006-12-09 17:09:02, qbaj pisze:
a mojego brata chca..kreslili go z listy i bedzie znow studentem dopiero w lutym..i teraz jest polka jak sie nie dac przez te 3 miesiace zwerbowac

Niewielkie szanse na pobór... no chyba ze trafi na "dziki pobór" ja przesiedzialem pol roku w domu jak mialem przerwe w studiach bo zawalilem semestr. dorwali mnie dopiero jak wznowiłem nauke... wlasnie od lutego.. a wezwanie dostalem w kwietniu. zapomniałem zawiesc zaswiadczenia.

są jacys chetni na to espero??? bo sie malutki OT zrobił

nie licz kolego na kat C bo to nie te czasy

Auto zostaje u mnie bo nic nie kupie za ta kase lepszego wiec dalej mam mojego zlomiaka

Cytat:

Auto zostaje u mnie bo nic nie kupie za ta kase lepszego wiec dalej mam mojego zlomiaka

to po kiego bylo zakladac posta 2 dni temu... przez te 2 dni olsnienia doznales czy liczyles ze auto klubowe to za chora cene je ktos od reki kupi???

bez sensu...

moze dla ciebie jest to cena chora ale ja wiem w jakim on stanie jest: stan blachy -zero rdzy, silnik -igla, zawieszenie- ok , srodek-ok

Cytat:
2006-12-09 23:19:01, pablo_ns pisze:
nie licz kolego na kat C bo to nie te czasy

nie licze na tą kategorie... bo jej nie ma poprostu... I Ty chcesz isc do woja? jak nie wiesz nawet jakie są kategorie??

Przeciez tu chodiz o kategornie prawa jazdy moj koelga sie wymeldowal z domu i woja go nie tyka

Cytat:
2006-12-10 12:38:49, maskekk pisze:
Przeciez tu chodiz o kategornie prawa jazdy moj koelga sie wymeldowal z domu i woja go nie tyka

Zwracam honor! wczorajszy jestem

Cytat:
2006-12-10 00:07:32, pablo_ns pisze:
moze dla ciebie jest to cena chora ale ja wiem w jakim on stanie jest: stan blachy -zero rdzy, silnik -igla, zawieszenie- ok , srodek-ok

Cena jest chora w stosunku do realiów rynkowych.Tym bardzie,że jest to golas.Ja za tyle samo kupiłem Nubrię full opcję i też zero rdzy,stan blachy super itp.plus do tego 2 poduchy ABS i klima.Mój esperak poszedł od ręki za realną cenę i dalej jeździ w klubie.I był 2 lata starszy