[Chwale sie] Prawie jak klasyk ;] ver. BROWN -----BAMBINO--

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rocznik 83
Wszystkie szyby fabrycznie ciemnione - brązowe
Wersja export bambino
Troche do porobienia przy nim jeszcze mam. Zastanawiam sie nad malowaniem na inny kolor. Felgi musza byc pomalowane i takie tam pierdolki

Daszki sa beżowe choc tego nie widac na fotce :wink:

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-06-29 22:19:03 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-10-08 17:46:04 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-12-07 18:46:33 ]

Prawie robi wielka roznice

a co dalej jakies konkretne plany, rajdowka czy klasyk

widzialbym takie kolor na przemalowanie jesli mialby to byc klasyk

[ wiadomość edytowana przez: taquito dnia 2006-06-29 20:56:57 ]

o kutwa wersja brown w polsce prawie nie spotykana
Ja bym tego nie ruszał tylo przywrócił do stany fabrycznego (zderzaki P4 fotele oryginalne dużo roboty nie ma) i cieszył oko rarytasem, taki samochód będzie miał dużą wartość kolekcjonerską przynajmniej u nas.

Maluszek fajny, do pozazdroszczenia...

Kurde, mi się w moim FL podłoga gnije, więc jakbym miał go robić, to wolę robić jakiegoś klasyka.

Gratuluję maluszka

to znajdz teraz przednie fotele do oryginalu....ogolnie te wnetrza są bomba - zreszta widzieliscie u mnie a ja wyrwalem je za bezcen, tyle ze moja to RED

siedzenia i tylne światła nieorginalne

fajowy material na remoncik.... NIE DAJ MU ZGINAC!!

a zderzaki to on tyz powinien chyba miec plastiki co?? czy jak...

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2006-06-29 21:37:29 ]

No ładny bobek

Na allegro byl ostatnio, calkiem calkiem A silnik jaki?

-----------------
--=RACE TECH=--

na moje oko to zwykla 650tka

to masz jakies dziwne to oko

Jak zburaczysz takiego klasyka jakąś rajdówką lub czymś podobnym to ci proces za niszczenie dóbr narodowych wytocze

super ja bym go zrobił "na oryginał", tak jak powinien wyglądać w tej wersji . bo na rajdówkę czy coś, to go szkoda .

patrzac na kolor tego malca potoczne "bobek" nabiera zupelnie nowego doslownego tym razem znaczenia ,

podoba mi sie, skoro wersja export jest tak ceniona wsrod fanow 126 ze nawet korozja sie slini to ja bym go doprowadzil faktycznie do takiego stanu jak na zamieszczonym wczesniej folderze zadnych tuningow, rajdowek itp badziewi

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-06-29 22:55:07 ]

no i koniecznie moje ukochane,a czesto znienawidzone przez innych trojkatne lampy z tylu

jedna mam jak cos.

Cytat:
2006-06-30 10:23:42, Pat_kdb pisze:
jedna mam jak cos.

klosz od jednej widzialem na gieldzie w szczecinie wsrod innych rupieci. Jak cos to moge Ci to kupic

Bobson niczego sobie...Postaraj sie go zblizyc do oryginału to wtedy bedzie wypas...

...Jaki ten lakier ma numer?...moze przemaluje swojego na taki
POZDRO

Prawie jak ten :

o to juz wiem z czego mam ten korek wlewu paliwa:]

Ja &$*dole wnetrze na wypasie... macie jakies foty FLi eksportowych jesli takie byly ? bob czerwony, znaczek tyl chromowany, boczki drzwi i fotele w takim fajnym materiale...