MotoNews.pl

Najfajniejszą fotka Łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy, mało się tu ostatnio dzieje na tym forum, może to kwestia wakacji, więc postanowiłem żeby trochę ożywić dyskusję i nie tylko . Proponuję zorganizować "konkurs" na najładniejsze zdjęcie Łady, zrobione osobiście, forma obojętna, model Łady obojętny, tylko żeby to było zdjęcie zrobione osobiście, w jakimś ciekawym miejscu, na jakimś ciekawym tle, albo w jakich ciekawych okolicznościach ( może być nawet jakiś retusz na wykonanym zdjęciu), tylko żeby to nie były zdjęcia ściągnięte z internetu.
Niech każdy swoje zdjęcie opisze (gdzie było zrobione, kiedy, itd.), albo porostu niech tylko je wrzuci, a my będziemy komentować, oceniać, krytykować. Może wybierze się wspólnie (albo każdy indywidualnie coś sobie wybierze) najfajniejsze i zrobi się jakieś fajne naklejki, koszulki, albo inne gadżety. Dajcie znać co myślicie.
Pozdrawiam.

Myślę, że pomysł jest dobry. Trzeba tylko zdjęcia gdzieś porozmieszczać (na jakichś serwisach, bo tu przecież nie da się wkleić). Muszę się za to w końcu zabrać.
Pozdrawiam,
@lex

Może ja zacznę coś w tym temacie, tylko może mi ktoś powiedzieć jak wrzucić na forum fotki żeby były dostępne bezpośrednio na stronach forum, a nie przez portale typu: fotosik, picasa, itp.
Dzięki i pozdrawiam.

No najpierw ten obrazek trzeba gdzies wrzucić. Pozniej we wlasciwoasciach znalezsc jego prawdziwy adres.

W czasie pisania teksu na dole pod usmieszkami jest funkcja OBRAZEK

No i pisze podaj monik skrypru bla bla bla znaczy adres obrazka

Naczelny, dzięki wielkie za podpowiedź .

Jako że zacząłem ten wątek to może wrzucę coś pierwszy:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Na razie to tyle, teraz kolej na Was.

Pozdrawiam.

to ja mam na razie tylko jeden rustykalny akcent... no w sumie dwa
Od moja Łada 2106 1500s 1981

Na Prerii:

Panienka z okienka

Przez dziurkę

Jak z obrazka

Pozdrawiam.

1.

2.

3.

4.

Nie śpijcie!!!

Pozdrawiam.

nie jest to żadna "najfajniejsza fotka"... ale co tam. Dodam że bardzo lubię wieczorne przejażdżki Ładą po mieście
Od moja Łada 2106 1500s 1981
">

Cytat:
2011-08-30 23:29:24, latarenka pisze:
nie jest to żadna "najfajniejsza fotka"... ale co tam. Dodam że bardzo lubię wieczorne przejażdżki Ładą po mieście

eeee tam..., fotka jak najbardziej w klimacie, wrzucaj więcej jak masz .

Ja pracuję nad kilkoma projektami na nadruki, np. na koszulki, jak tylko będę mieć coś gotowe to wrzucę.
Pozdrawiam

Kilka projektów, np. na koszulki:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Na razie tyle. Jeśli chodzi o możliwości to chyba są nie ograniczone, ograniczeniem jest tylko wyobraźnia.
Może macie jakieś pomysły? Czekam na propozycje.
Pozdrawiam.

Brabus, nie ograniczaj się tylko do kopiejki, zrób tez inne modele Ład Bardzo fajna robota, zazdroszczę ci umiejętności obsługi Photoshopa i innych podobnych programów.

Na pewno coś się jeszcze ciekawego znajdzie.

Cytat:
2011-08-31 23:28:05, SzokoLada pisze:
Brabus, nie ograniczaj się tylko do kopiejki, zrób tez inne modele Ład Bardzo fajna robota, zazdroszczę ci umiejętności obsługi Photoshopa i innych podobnych programów.

Nie ma problemu, tylko po to założyłem ten wątek, żeby ludzie wrzucali fajne fotki swoich Ład, ale jak sam widzisz na razie odzew jest trochę słaby i nie ma nad czym popracować.

Wrzucajcie fotki, dawajcie pomysły, co i jak byście widzieli, no i można pokombinować. Może coś fajnego się urodzi.

Pozdrawiam.

Fotki kolegów..., chyba się nie obrażą :

1.

2.

3.

4.
">

Pozdrawiam.

Ja się nie obrażę. Wręcz przeciwnie. Miło się zaskoczyłem wchodząc dzisiaj na forum.

Koledzy moglibyście wrzucić jakieś emblematy, znaczki, loga a w szczególności hasła reklamowe związane z Ładą, może macie jakieś foldery reklamowe, ogólnie mówiąc wszystko co by można umieścić na zdjęciach.
Pozdrawiam.

Brabus prosilem Cie na GG o czcionke na baner. Mozesz podeslac na maila czy to jakas standardowa?