[K] Nowe sprezyny i przelacznik po kiere do Bisa/ELa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema,
kupie nowe sprezyny do malucha, najchetniej zolte lub czerwone i przelacznik pod kierownice do Bisa lub Eleganta (chyba byly takie same) w dobrym stanie.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2006-12-07 23:41:24 ]

podpowiem ci że lepiej zrób zdjęcie kostek od przełącznika zespolonego bo nie wszędzie sa takie same ja mam np. malca rok 90 i brałem z tego samego roku od kolesia i inne kostki były znowu w elegancie z 97 było niby tak samo ale nie do końca więc najlepiej porób foty tych kostek i wrzuć tutaj może ktos znajdzie identyczną

Ja myslalem ze sa tylko 3-4 typy. Jedne do standarda, drugie do Fla, drugie drugie do Fla i do eleganta/bisa.

Cytat:
2006-12-08 00:00:15, ziemczon pisze:
Ja myslalem ze sa tylko 3-4 typy. Jedne do standarda, drugie do Fla, drugie drugie do Fla i do eleganta/bisa.

niby tak ale wiesz jak to jest z elektryką a zwłaszcza w maluchu

Ja mam nówki spręzyny do EL`a , jak jestes zainteresowany, to na priv

wrzuć zdjęcia tych kostek. Raczej będę miał pająka

Zrobie foty kostek i wrzuce. Kolega od sprezyn niech sie odezwie, bo ja juz do niego pisalem i nic.

Sprezyny nieaktualne, kupilem nowki. Jesli chodzi o przelacznik, to dalej szukam. Ma 3 kostki, z tego jedna biala ma 4 wejscia, a dwie pozostale biala i czerwona maja po 5 wyjsc.

jutro bedzie odpowiedz czy jest - z ela ;]

To jest przelacznik z eleganta tak? Czyli taki sam jak w bisie, bo mam wiazke od bisa w maluchu i bangla.