[O] dwa stare monitory CRT 17

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie..[O] jak oddam jeden to samsung jakis stary sync master..drugi to hgw..napisane jest futura ctx..sa to wyekploatowane urzadzenia co nie zmienia faktu ze do dzisiaj jeszcze byly uzywane.. jak ktos potrzebuje jako ..nie wiem.. zastepczy czy cos to zapraszam..z oczywistych wzgledow dotyczy to tylko warszawiakow ::

dodam tylko ze sprawa jest pilna..nie mam miejsca w mieszkaniu wiec po weekendzie jak nie bedzie chetnych pojda gdzies do smieci

wystawilem na korytarz..ciekawe czy ktos sie zaopiekuje czy nasze spoleczenstwo jest juz wystarczajaco bogate zeby ignorowac takie "prezenty"

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-01-26 21:24:55 ]

ja kce bo mi sie spaliła sredniowieczna 15
kiedy pojechac

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-01-26 22:10:55 ]

Widac cos na nich? Ojciec ma stara 15" samsunga, ale po latach zrobila sie tak ciemna, ze trzeba w windowsie mocno podnosic gamme zeby bylo cokolwiek widac. A i tak jest kiepsko. Rocznik 96.

Jezeli byloby jeszcze jako tako chetnie zgarnalbym jeden Daleko do Ciebie w kocnu nie mam.

za 5h wyjedzam sluzbowo ale wracam sadze kolo 18..mozemy wiec smialo urzadzic jakis mini spocik przy tesco na stalowej kolo 20

co do tego jak widac na tych monitorach..oba byly do dzisiejszego dnia w uzyciu u mnie w domu wiec chyba sie jeszcze da w nie gapic..ale jako ze i ja i ojciec slepniemy powoli to dzis spontanicznie zakupilismy sobie po 19stce lcd..

reasumujac Panowie jesli serio jestescie zainteresowani to tak jak mowie jutro znaczy sie w sobote poznym popoludniem monitory sa do wziecia

No to ok, jutro 20 pod Tesco.

Moze gdzies z boku, tam gdzie jest wiecej miejsca to sie znajdziemy bez problemu

Kqurde Kuba o 18 jest odbiór kalendarzyków przy browarku wiec mnie niebedzie
Krzysiu jak mozesz to zapakuj 2 monitorki to sie ustawimy jakos w niedziele co??

A nie możecie spotkać się z tymi monitorami na spocie browarowym?
Ktoś kogoś unika , czy jak??

Cytat:
2007-01-27 14:02:28, slawekk pisze:
A nie możecie spotkać się z tymi monitorami na spocie browarowym? Ktoś kogoś unika , czy jak??

już widzę jak wytłumaczą po pijaku policji skąd wzięli te monitory P

Cytat:
2007-01-27 10:15:53, Kula69 pisze:
Krzysiu jak mozesz to zapakuj 2 monitorki to sie ustawimy jakos w niedziele co??

Nie ma problemu

A co do zlotu... juz wy mnie nie komentujcie i nie interpretujcie
Jeszcze kiedys przyjade

Cytat:
2007-01-27 16:24:12, QLogic pisze:
Nie ma problemu A co do zlotu... juz wy mnie nie komentujcie i nie interpretujcie Jeszcze kiedys przyjade

Podziekował jutro koło 12 bede po drugiej stonie wisły ( wiatrak ) napisz mi adres na prv to podjade jak ci bedzie ten czas pasował

Cytat:
2007-01-27 14:02:28, slawekk pisze:
A nie możecie spotkać się z tymi monitorami na spocie browarowym? Ktoś kogoś unika , czy jak??

no ja to wiadomo..zawsze jak jest zlot to wyjezdzam gdzies daleko czyli jak rozumiem oba daje kulodzikowi on sobie wybierze ktory lepszy i ten lepszy odda koledze kuli...

watek do zamkniecia towar wyszedl

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-01-27 18:52:38 ]