Podpora maski w Scoupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie
Wczoraj odebrałem samochód do mechanika, który wymieniał mi rozrząd. Dzisiaj podnoszę maskę silnika i podpórka maski została mi w rękach. Nie wiem co ten "specjalista " tam zmajstrował.
W miejscu gdzie zamontowana jest ta podpórka jest tylko kawałek gumy, do której włożona jest ta podpórka. Czy oprócz gumy jest tam coś jeszcze ?
Czy ktoś mógłby w wolnym czasie zrobić fotke jak to jest zamontowane w jego Scoupe ? Nie wiem czy po prostu coś tam rozwalił i czegoś brakuje, czy może ta guma jest źle założona.
Wcześniej działało bez zarzutu. Teraz chodzi jakoś kijowo i nadodatek zaraz wypada.

Witam
Nie wiem czy u Ciebie jest tak samo jak w ponym. Bo u mnie ta guma jest okragła którą się wciska w otwór a dopiero w nią wchodzi podpora , oprócz nie przynajmnie u mnie nie ma nic innego.
Pozdrawiam

dokładnie tak tylko że ta guma ma nacięcie kture nalerzy ułożuć tak aby wystawało tak i pojednej jak i po drugiej stronie blachy i wtedy wkładasz podpore pozdrowionka

Nie ma nic innego tylko ta guma. Trzeba ją dobrze włożyc (włożyć gumę hyhyhy) dasz se radę
Pozdro