MotoNews.pl

[k] Glowice od pandy +gaznik etc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze ktos ma i chce sie pozbyc zlomu:

moze być seryjna zmodowana po obr -erze,zawory 39/33mm+kolektor dorobiony pod gazniki MIKUNI??
CENA yyyyyyyyyyyyyy..... 1000zł

Głowica do obrobienia. Zaspawane otwory pod swiece oraz zaspawane peknięcia międzyzaworowe. Otwory trzeba przegwintowac w zakładzie specjalistycznym, podobnie jak i obrobić otwory pod gniazda zaworowe. Osadzic gniazda, prowadnice i dowolne zawory..... reszta idealna. W komplecie oryginalny gaxnik i stanie dobrym wraz z kolektorem........ Kwota.....Niemała.....

Cytat:
2006-12-15 17:11:28, Mrally pisze:
seryjna zmodowana

eee? chyba czegos nie rozumiem
Cytat:
po obr -erze,zawory 39/33mm+kolektor dorobiony pod gazniki MIKUNI?? CENA yyyyyyyyyyyyyy..... 1000zł

cena nie taka straszna patrzac na ebay'ie
Cytat:
Kwota.....Niemała.....

konkrety konkrety. No i bez przesady ile mozna dac za gowice polfabrykat?:>

Cytat:
2006-12-16 00:22:00, simon_pg pisze:
Głowica do obrobienia. Zaspawane otwory pod swiece oraz zaspawane peknięcia międzyzaworowe. Otwory trzeba przegwintowac w zakładzie specjalistycznym, podobnie jak i obrobić otwory pod gniazda zaworowe. Osadzic gniazda, prowadnice i dowolne zawory..... reszta idealna. W komplecie oryginalny gaxnik i stanie dobrym wraz z kolektorem........ Kwota.....Niemała.....

Piszę się na kolektor, ew. kolektor+gaźnik.

Cytat:
2006-12-16 09:00:34, Krzemowy pisze:
Piszę się na kolektor, ew. kolektor+gaźnik.

Oj pisze, pisze

Cytat:
2006-12-16 09:08:52, dr_krzysiek pisze:
Oj pisze, pisze

Hę?

krzemowy nie wcnaj sie w ogloszenie bo ja te chce to kupic wiec sio a kysz

Sorki nie doczytałem, bo jeszcze mam kaca

Cytat:
2006-12-16 11:36:06, jaqo pisze:
krzemowy nie wcnaj sie w ogloszenie bo ja te chce to kupic wiec sio a kysz

Ależ gdzieżbym śmiał, oczywiście masz pierwszeństwo we wszelkich zakupach w tym wątku

Cytat:
2006-12-16 12:20:37, Krzemowy pisze:
Ależ gdzieżbym śmiał, oczywiście masz pierwszeństwo we wszelkich zakupach w tym wątku

tyle ze nam sie towar cos nie odzywa:/

Całość albo nić;]

z tego co pamietam to byla ta glowica kiedys wystawiona. 1000 pln bodajze cena

"jednakże myślę, że cena którą chę otrzymać zwali cie z nóg;] Ja chcem za nia zwrot kosztów zakupu. Koszty spawania niechaj staną się milczeniem i prezentem. W komplecie sa spręzyny oryginalne zawory, wyjęte gniazda na wzór dla szlifierza (ja chciałem wsadzić cc700). Cena 200 Euros "

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-12-17 12:07:24 ]