Moje rozterki i dylematy... co wybrac?? ciezka sprawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie.. czy moje cabrio ma wygladac tak:

a moze tak:

bo jak narazie lampy z rsa mam juz zalozone.. a maska z garbami musi byc zrobiona pod lampy no i sie zastanawiam... lampy rs super swieca w polaczeniu z halo zendera.. ale nie podoba mi sie ta luka miedzy zderzakiem a lampa ktora jest w rsowskim zderzaku wypelniona. mialem juz koncepcje jak to zrobic, ale przywitala dzis do mnie paczuszka.. o taka:

i zwycieza narazie jednak ta druga opcja
najlepiej to chcialbym to i to

Liked ja bym zostal przy RS-owych a moretty dla potrzebujących oddal
Tak poważnie to wydaje mi się że moretty. Może to całkiem sympatycznie wyglądać Twojego zderzaka i okrągłych hallo
Można wiedzieć ile Cie te lampki kosztowały (oczywiście poza dłuuugimi poszukiwaniami )

lampy ok ale zderzak zrob tak jak w czerwonym

na drugim zdjęciu to są moretty od zwykłego mk5
wg mnie bad look i moretty to przekombinowanie

Ten czerwony ładniejsiejszy

Wow, widzę, że w końcu je dostałeś.

Cytat:

To fakt, cosworthowe wyglądają lepiej.
Twoje to chyba, też niestety zwykłe MK5/Mk6.

Badlook do morettów, też według mnie, może fajnie wyglądać.

[ wiadomość edytowana przez: -OMEN- dnia 2006-12-14 23:50:47 ]

a, dopiero teraz zobaczyłem że Twoje też są te krótkie

Cytat:
2006-12-14 23:37:53, slawas1 pisze:

Coś mi się mocno wydaje że liked ma właśnie morrety od zwykłego mk5
A co do bad looka to zgadzam się w 100% kompletnie nie pasuje do tych lamp

ludziska.. nie bylo co wybrzydzac byly te zwykle, to je wzialem- tez bym wolal od cossiego moretty
kosztowaly mnie 350zl i sa kompletne z okablowaniem itd
generalnie to nie moge sie namyslic co zostawic na aucie... ale chyba jednak moretty... lampy z rsa co drugi ess juz ma

Jak dla mnie moretty + badlook może być również bardzo fajnym rozwiązaniem. A przykładem są fotki które wrzucił Omen Tylko wszystko trzeba umieć, mieć wyobraźnię i rękę do tego.

dokładnie moretty i bad look
jestem
za
baa
nawet sam to będe robił
tylko ze do mkIV

no auto z fotki Omena jest ładne ale mnie odrzucają zamalowane postojowki, wyloty z RST i gril z siatexem, gril cissi to tego i postojówki białe a do tego ładniej prezentują sie barby niż wyloty

Liked a co do twojego pytania to tak:
jak chcesz mieć praktycznie i klasycznie to lapmy rs gril MKV taki jak na jednej z twoich fotek i zderzak rs, zaś jeśli ma być orginalnie wtedy ciągnij w drugą strone: morety(ale bez badlooka) gril cossie i zderzak z okrągłymi halo

krótkie moretty wygladają według mnie po prostu mocno kiepsko.. ja bym wolal założyć rsowe lampy.. ale to już Twój wybór

zwykłe morrety wygladaja gorzej jak cossiego ale tez nie sa złe, oto przykładzik
KLIK

Z tych dwóch liked,dla mnie ten jest zdecydowanie lepszy.

A ja nawet nie wiedziałem, że są krótkie i długie moretty Ale rzeczywiście długie wyglądają lepiej. W Twoim przypadku, uważam, że powinieneś zrobić tak, jak ma Slavas1. Ale nie powiem,, że ten bad look z morettami od RS-a (ten czerwony) wygląda źle. Delikatny bad look jest OK! Ale Twoja druga propozycja ze zdjęcia jest jak dla mnie beznadziejna

Cytat:
2006-12-15 03:37:51, Remarq pisze:
no auto z fotki Omena jest ładne ale mnie odrzucają zamalowane postojowki, wyloty z RST i gril z siatexem, gril cissi to tego i postojówki białe a do tego ładniej prezentują sie barby niż wyloty Liked a co do twojego pytania to tak: jak chcesz mieć praktycznie i klasycznie to lapmy rs gril MKV taki jak na jednej z twoich fotek i zderzak rs, zaś jeśli ma być orginalnie wtedy ciągnij w drugą strone: morety(ale bez badlooka) gril cossie i zderzak z okrągłymi halo

to nie sa zamalowane postojowki.. to sa oryginalne zaslepienia do morett poprzednie morety ktore mialem kupic, tez mialy te narozniki... do tych niestety nie bylo
badz tu madry i pisz wiersze... sami widzicie ze kazdy ma jakies odmienne zdanie... a ja jestem sam i te wszytkie opinie podzielam tak jak wy stad moje rozterki i dylematy

czy ktos moze mi powiedziec do czego jest ten przekaznik i jak go podlaczyc? slawas albo omen?

ja ci powiem że też miałem taki przekaźnik - ba, w rsowych lampach też taki był
jednak sam nie podłączałem tego a w morettach miałałem robioną instalację od nowa więc nie wiem co i jak teraz - wiem tyle że świeci

Cytat:
2006-12-15 03:37:51, Remarq pisze:
no auto z fotki Omena jest ładne ale mnie odrzucają zamalowane postojowki, wyloty z RST i gril z siatexem, gril cissi to tego i postojówki białe a do tego ładniej prezentują sie barby niż wyloty Liked a co do twojego pytania to tak: jak chcesz mieć praktycznie i klasycznie to lapmy rs gril MKV taki jak na jednej z twoich fotek i zderzak rs, zaś jeśli ma być orginalnie wtedy ciągnij w drugą strone: morety(ale bez badlooka) gril cossie i zderzak z okrągłymi halo

Ty cicho tam nie znasz się Mnie się podoba