Nie tak chodzi jak powinna?????? co jest???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
mam malutki problemik z moja omesia 2.o 16v
nie chce sie wkrecac na obroty ma spadek mocy.
na gazie jest super.
czy jedt gdzies zamontowany filtr pali3wa czy moze on byc winowajca tego problemu??? prosze o pomoc

hłe hłe hłe
uciakj szybko z tego działu nim Cię Zbynio dopadnie

Cytat:
2006-12-14 18:19:55, mt-01 pisze:
hłe hłe hłe uciakj szybko z tego działu nim Cię Zbynio dopadnie

A co to ja jakiś ZOMO????

boję się Ciebie jak ognia więc zanim coś nabazgrole to szukam dokładnie i czytam wszystkie wątki w których może znajdować się odpowiedź- zajmuje mi to każdorazowo co najmniej pół godzinki
hmm a co do ZOMO... wydaje mi się że widziałem Cię na liście Wildstein'a

Cytat:
2006-12-14 17:46:50, Robocik pisze:
Witam mam malutki problemik z moja omesia 2.o 16v nie chce sie wkrecac na obroty ma spadek mocy. na gazie jest super. czy jedt gdzies zamontowany filtr pali3wa czy moze on byc winowajca tego problemu??? prosze o pomoc

Ja po wymianie filtra paliwa nie poznałem samochodu. Po prosztu stał się nie ten sam.
Przed wymianą szedł jako tako do 4 tys i miał jakby zacięcie. Po wymianie filtra paliwa okazało się, że był tak zapchany że jak w niego dmuchałem to ledwo powietrze przechodziło. Dodatkowo przed zimą 0,5 dykty + środek do smarowania wtrysków na zbiornik paliwa i trochę na tym pojeździć, nie oszczędzjąc na benzynie.

Cytat:
2006-12-14 18:42:26, Zbynio pisze:
A co to ja jakiś ZOMO????

Zbyniu: ZOMO może nie, ale niektórzy budzą się w nocy z krzykiem, bo zobaczyli we śnie Twoją "TABLICĘ".

A moze przykladem innych for zrobimy forum LPG i tego typu pytania beda tam wywalane. A kolega widac za malo szukal bo ten temat byl miliardy razy walkowany (sam osobiscie go walkowalem na wlasne skorze).

Cytat:
2006-12-19 13:10:47, matadorRS pisze:
A moze przykladem innych for zrobimy forum LPG i tego typu pytania beda tam wywalane.

Takie forum już istnieje