| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-12-15 18:13:15 Witam serdecznie.Jak w temacie chciałbym wiedzieć czy byli by chętni na nadwozie mojego maluszka które przygotowałem do GSMP i PPZM.
Krótki opis: Klatka Kałuża MTSP z tego roku(posiadam certyfikat) Obspawanie nadwozia również Kałuża MTSP plus odchudzenie nadwozia do regulaminowego 550kg(teoretycznie powinno być 620 w Agr ale jak wszyscy wiedzą ma byc 550 )
Zapinki sparco Budka jest igła maluch miał od nowości przejechane 30tys km odkupilem go od kobietki ma oryginalny lakier a środek komora silnika i bagażnika pomalowana na biało, jedyna wada to przelecialem nim kiedys rolke ale w powietrzu i stanalem na kola nie uszkodzilem nic poza koncówkami rynienek i kawalkiem blachy tzn widac mała nierówność. Maluch w 100% prosty posiadam urządzenia do regulacji geometri. Każda śrubka w nadwoziu nówka, wszystkie drążki itp.Przebieg ok 1000km Naprawdę nie ma w ogłoszeniu żadnej ściemy i przebieg po złożeniu i wszystko jest dużo by opisywać chciałbym wiedzieć czy będa chętni. Aha elektryka zrobiona na tip top z nowych kabli plus przewody pod sztywny hol,dodatkowe przekaźniki pod baterie do przodu(na 4halogeny)wszystko w peszlach, wyłącznik prądu Sparco. Dużo by opisywać cena nie jest mała jeśli ktoś zainteresowany proszę o priv albo kontakt telefoniczny Michał 509 422 929 Dodam tylko tyle że większość robione było u Kałuży min. Odchudzenie, klatka, obspawanie i dużo by o nim pisać prosze dzwonić albo mailować... |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2006-12-15 18:33:36 eh fotki i cena to podstawa - taka moja malusia uwaga. |
Kuner Raszyn / Wawa | 2006-12-15 18:38:49 mam pytanko. To jest gotowy do startu maluszek czy trzeba kupic fotele, pasy, system gasniczy itp czyli to co jest najdrozsze?
Cena pi razy oko? |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-12-15 19:35:20 Nie ma systemu gaśniczego, ani pasów i foteli ja chce sprzedać gołą budke porządnie obspawaną i złożoną...cena to cena klatki plus budka. Nie licze częsci obspawania itp...Fotki porobie na dniach...
Aha poskładany oczywiście na nowych hamulcach cały układ(państwowe bębny, cylinderki itp)... Aha klatka ma dodatkowy zastrzał dorobiony na moje życzenie... |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2006-12-15 19:45:08 mike napisz do mnie na gg jak mozesz bo zgubilem twoj numer. dzieki |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-12-17 23:05:48 |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-12-18 21:52:38 |