A CO TO ??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec nigdy nie bylem w tym dobry wiec bedzie skromnie acz tresciwie: wszystkiego najlepszego i oby kolejny rok byl lepszy od poprzedniego zyczy wszystkim czarus

ja tego co on ale ja szczerze

Wszystkim wam życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Jak najwięcej imprez no i czego sobie tam życzycie.
rzeszowiak szczególnie dla Ciebie.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
Czarodziejskich chwil Ciepłej rodzinnej atmosfery.
Uśmiechów, zdrówka,
Pyszności na stole, cudownych prezencików Spełnienia marzeń Wyjątkowego Sylwestra
i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

przesyła Rzeszowiak

Dzięki Kudyś i na wzajem

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2006-12-20 22:27:20 ]

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA
WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY
BYŁ OPŁATEK!

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia skladam najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Świeta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmatwień.
Niech będą czasem radości, miłości, pokoju i nadzieji

Ile rydzyk ma mocherów,
Ile w sejmie jest frajerów,
Ile kwaku dni sie bawił i kolesi ulaskawił,
Ile lepper ma wyrkow,
TYLE SZCZEŚCIA W NOWYM ROKU

Ja standardowo(po mojemu)

Zdrowia szczęścia i słodyczy
na święta i na nowy rok

Kompresor Życzy

A ja wam życze moc wspaniałych wrażen,turbiny pod poduszke,nowych opon na swieta,wspanialego sprezania i kompresji na sylwestra , do zobaczenia na światłach ...

Chciałbym życzyć Wam wszystkiego najlepszego. By wszystkie wyjazdy zakończyły się szczęśliwie, by na drogach było spokojnie, a każda rozpoczęta podróż miała swój udany koniec. I wszystkiego dobrego w nowym roku....

MaCa

A ja wam życze po prostu kolejnego udanego roku,Każdemu tego czego pragnie i chce osiagnąć.
JAcek

Wesołych Świąt, Szczęśliwego nowego Roku (żeby klub powstał na nowo). Dużo uśmiechów dla wszystkich od Jolkiego

no i jak by nie było ja tak samo życze Wesołych Świąt, Szczęśliwego nowego Roku pozdro ziomy!!!!!!!!!!!!!!!

do swoich zyczen dolaczam jeszcze to klik klik