Co można kupić za 50 zł ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś dla mnie 50 zł okazło się bardzo przydatną sumką

Jako, że musiałem z bagażnika mojego kombiaka wywalić stare kolumny od magnetofonu szpulowego (zajmowały dużo miejsca...)
a cisza na tyle auta zaczynała mnie powoli irytować... postanowiłem coś z tym zrobić.

Byłem akurat w Auchan-ie, i jak zwykle w markecie trafiłem na stoisko i pierdołami do autka
Patrzę sobie a tu przecena pudła z głośnikami, z 79 zł na 49,99

Pomyślałem, że śmieszna cena więc to musi być niezły badziew ale z drugiej strony, lepiej żeby sobie coś tam na tyle autka brzęczało... no i postanowiłem badziewia kupić

Po podłączeniu okazało się ze nawet ten badziew sobie radzi i w sumie jestem zadowolony

a wygląda to cudo tak:

czekam na soczyste słowa krytyki

no wlasciwie smieszne pieniadze za takie cos:] sam bym kupil do domu!!

Ps. zawsze można kiedyś głośniczki wymienić, a przynajmniej w miarę ładne opakowanie zostanie

wycieczka do czestochowy?? hmmm czemu nieP wygląda całkiem spoko

Kupiłem podobny za 35 zł też w auchan tyle że w wawie
Też daje radę ale po miesiącu jeden głośniczek zamilkł
Włożę teraz jakieś inne głośniczki i będzie miodzio...

LIPE!!!!

Z autopsji powszechnie wiadomo co można kupić za 50 pln. Mimo iż wygląd nie pozostawia niczego do skomentowania to jakość sprzętu często pozostawia sporo do życzenia.
Cytat:
Kupiłem podobny za 35 zł też w auchan tyle że w wawie
Też daje radę ale po miesiącu jeden głośniczek zamilkł

Tego właśnie można się spodziewać po sprzęcie tego typu.
Należy przede wszystkim pamiętać o pewnej zasadzie - jeżeli coś ma ciekawie (i długo) grać, to niestety parę groszy trzeba na to przeznaczyć.
I jeszcze jedno. jeśli zaopatrujecie się w sprzęt audio to nie róbcie tego w marketach...

albo zawsze mozna pospiewac pod nosem, wolałbym juz walkmena sluchac niz ta czarna skrzynke.

Mailem cos takiego od kolegi chcial mi sprzedac za 60 zl, wiec wzialem na jeden dzien -charczenie, trzeszczenie i pierdzenie -tak bym to podsumał

ps niewiedziałem ze w Anchułan można kupić czarne skrzynki do samochodu

[ wiadomość edytowana przez: art13 dnia 2006-11-30 21:58:55 ]

No nie wierzę!!!!

Master się odezwał!!!!

Pozdro dla Ersylki

Mozna kupic 25 tyskich u mnie w Gdyni w sklepie "Twoj Lyk" oczywiscie majac swoje butelki.
W dziedzinie CA uwazam to za najlepszy stosunek cena/jakosc
Pozdrawiam
Kamyk

Cytat:
2006-11-30 21:58:29, Snale pisze:
No nie wierzę!!!! Master się odezwał!!!! Pozdro dla Ersylki

Tja odezwał się ale jakieś pare miesięcy temu

Cytat:
2006-03-18 23:59:13, MasterCheat pisze:

No ja tez miałem takie cos i mi sie rozwaliło po 2 tygodniach bo nie wytrzymały obciazenia, sa to kolumny do słuchania m,uzyczki ale nie zeby głowe urywało tak na lacje powinny dawac rade

Jak na normalne słuchanie muzyki, z pewnością wystarczy. Ale jeżeli mówimy o "dyskotece" w samochodzie, to może być za słabe.

Pozdrawiam.

przez miesiac słuchałem radia z komórki w samochodzie.... wierzcie mi że że takie głośniczki to w porównaniu do komórki to cudo szczególnie jak sie po 5000 km w miesiącu robi.
niestety nie stać mnie chwilowo na dobry sprzęcik (trzeba w końcu za coś żyć), a to rozwiązanie można by rzec uratowało mi życie

ps. gra sobie już ponad pół roku i nic się narazie nie spsuło .

Cytat:
2006-12-23 17:12:36, MasterCheat pisze: ps. gra sobie już ponad pół roku i nic się narazie nie spsuło .

jak sie slucha radiostacji gdzie tylko gledza to sie nie popsuja a jak bys zapuscil jakies hiciory np z Radia Maryja to zaraz glosniki by odmowily posluszenstwa

Cytat:
2006-12-23 17:25:40, pytlar pisze:
jak sie slucha radiostacji gdzie tylko gledza to sie nie popsuja a jak bys zapuscil jakies hiciory np z Radia Maryja to zaraz glosniki by odmowily posluszenstwa

no właśnie z tym tez problem, bo niestety dostałem firmówkę bez instalacji pod radio (anteny na dachu brak) i radyjko nic nie łapało, więc tylko mp3 leciało. do tego z przodu brak głośników, a czarna skrzynka w bagarzniku więc żeby było dobrze słychac muszę dawać na ok 4/5 mocy radia czyli ok 40 wat. no i się trzyma.
ps. antenę dokupiłem na allegro (wewnętrzną za 10 zł) i musze powiedzieć że lepiej zbiera niż oryginalna w essim