Co Sadzicie moj 126p. po lakierowaniu!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie!!! Mam troche kiepska cyfre!! Postaram sie dorwac cos lepszego w najblizszym czasie moze uda mi sie uchwycic prawdziwy lakier w jaki zostal wzbogacony moj maluch a mianowicie granatowa perla w metaliku. Zdjecia w profilu!!!!

Lakierek całkiem ciekawy
Troszeczke wchodzi w filoecik

Ale efekt będzie jak go złożysz do kupy

Życzę wytrwałości przy składaniu

Ciekawie się zapowiada kolorek mi sie podoba niemoge sie doczekać efektu końcowego

Jak go złożysz to się wypowiem .

jestem na tak
powiedz mi (jak nie jest to tajemnica ) ile puszek farby musiales kupic i ile za to dales za puszke i ile za wszystko??? dzieqwa bo ja mam zamiar tez swojego malowac ale nie wiem jeszcze kiedy

pozdrowki

To przed tobą cała noc składania w garazu...bo jak sie nie pojawisz jutro na spocie to..

Nice

Cze wam!!!

Efekt w rzeczywistosci jest piorunujacy sam sie go przestarszylem jak go odbieralem z lakierni!!!
Dooh Wlasnie wrocilem z garazu i niestety brakuje mi troche czesci zeby nim jutro przyjechac ale wyczaje auto od starszego i sie pojawie. A co do lakieru do sotalo wylane naniego oprocz komory bagaznika i komory silnika bo one beda biale jakies 1.5l perla i 2l bezbarwnego lakieru. Jutro dorwe lepsza cyfre i bedzie widac naprawde efekt tego lakieru. Pozdrowienia!!!

P.S. Aha jeszcze zderzaki tez ida do lakierowania bo choromow nieumiem dostac. A felgi jak narazie to beda ats 12" te maluchowskie. Tylko nie sa zalorzone bo maluch byl na motylku sciagany i balem sie ze je pokrzywie!!!

[ wiadomość edytowana przez: Genius dnia 2003-09-26 21:42:26 ]

Zapowiada sie spoko w obecnym stadium podoba mi sie czekam na reszte, ale już widze że bedzie ładniutki

naprawde ładny kolorek

powodzenia przy skłądaniu...

trza czytac topic sprzedam kupie zamienie i wtedy mozna trafic na zderzaki chromowane

z caly szacunkiem najpierw go zloz bo nic nie widac ale kolorek spox
Powodzenia

Cze Wam!!!!

Chyba sie zbyt pospieszylem z tymi fotkami postaram sie to naprawic w srode bedzie juz gotowy i wtedy zobaczycie go w calej okazalosci i napewno bedzie lepsza cyfra bo tutaj ten kolor wyszedl starsznie!!! Postaram sie poprawic na drugi raz!!!

a ile dales za litre farby???????

Cze Wam!!!!

Lakierowanie calego autka mowie teraz o samej farbie wyszlo mnie 500 zloty. 1.5l koloru bazowego koszt ok. 200 zloty i 300 zloty za 2l lakieru bezbarwngo reszta to kilka set godz. prac przynim.