[s]Jeżdżący 126el na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na sprzedaż mam całego eleganta,kolor czerwony,rocznik 1995.Auto pod wzgledem mechanicznym bdb.blacha tez oki ale sprzedaje go na czesci.
Autko pali na dotyk i jezdzi jak zdrowy el.
Przebieg 107tys.
Nanoplex sprawny,nie sprawia zadnych problemow.

Zdjecia zapodam wieczorem.
Mozliwa zamiana poszczegolnych czesci na kubly,klatke,hydro rekaw lub szpilki do kol rowniez do malucha Ewentualnie zamiana na czesci do silnika 903ccm

Drzwi sa juz zaklepane.
Zderzaki i lampy sa tyle,ze zdazylem juz przed zdjeciami to wymontowac.Kierunkowskazy jeszcze orginalne firmy carello.

Kumpel chce całą instalację z nanoplexem i czujnikiem połozenia wału... Jaka cena?

Tez jestem zainteresowany instalacją, jakby qbass sie wycofał

Mysle,ze 80zł będzie odpowiednią ceną.

lusterko lewe ? ile $

Później napiszę, czy biorę instalację...
Pozdrawiam!

Lusterko 10zl ale jest uszkodzone,jest male pekniecie na plastiku ktore jest widoczne na focie.Sam wklad jest nieruszony i niema rys.

Biorę instalację.. reszta na PW

a pikacz od ssania jest? ile za bude na kolach? czemu biednego na czesci jak buda ok:/

Instalacja z nano zaklepana
A buda wcale niejest taka dobra,ogniska rdzy maja swoje wykwity a podloga byla niefachowo pospawana i wyglada to jakby ktos blache polozyl i przyspawal bez uprzedniego uformowania. Buda juz nienadaje sie do nudowy rajdowki albo odpicowanego dupowozu.Na dodatek podszybia po wyciagnieciu szyb wygladaja jakby stado wyglodnialych kornikow dorwalo sie do swiezego drewna bukowego

jak uszkodzone to ja rezygnuje !

Cytat:
2006-11-27 19:27:14, dt01 pisze:
jak uszkodzone to ja rezygnuje !

OK

dobra dobra a pikacz ssania jest?

Niestety w tej wersji wyposazenia tego nieprzewidziano-brak pikacza.

UP!
Kapletna instalacja elektryczna z bezpiecznikami czujnikami itp. wyciagnieta w calosci i nieuszkodzona 40zl
Prowadnice wycieraczek z reg ich szybkosci w idealnym stanie 15zl
Fotele i kanapa w bdb stanie widoczne na fotach 40zl(reg. zaglowki)
Kapletne pasy bezp przod i tyl 30zl
Silnik ze skrzynia 100zl
Lampy,szyby itp za grosze.2 kaplety tylnich lamp w super stanie za 15zl

Reszta czesci do dogadania w przystepnych cenach.

Jak z tą instalacją, miał ją przeciez Qbass brac....

No ja tą instalację biorę...

[ wiadomość edytowana przez: qbass dnia 2006-11-30 21:29:26 ]

qbass zaklepal instalacje z nanoplexa i czujnikiem halla a instalacja elektryczna to odzielna sprawa