Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
autogaziarz toruń | 2006-12-28 10:35:35 no koledzy!!!!! nikt mi nie pomoże?zawsze wypowiadacie się na różne tematy a jak jest prawdziwy problem to już nikt nie wie? ![]() |
omegolotC30NE Czerwin | 2006-12-28 12:37:50
![]() ![]() ![]() |
orfeusz Katowice | 2006-12-28 15:09:23 No właśnie, wnioski nasuwają się same - jeśli lech działa a bingo nie... |
autogaziarz toruń | 2006-12-29 07:38:10 Panowie naprawdę dzięki za fachowe rady że mam sprawdzić bingo,czyli założyć nowe ![]() |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2006-12-29 09:35:26 No, monterem nie jestem ale często z racji zawodu mam do czynienia z różnymi nietypowymi usterkami, "nie wiadomo skąd", kiedy siedzę całymi dniami i szukam przyczyny. Przeważnie okazuje się że to jakaś bzdura, którą zwyczajnie się przeoczy, bo nikomu nie przychodzi do głowy, że coś takiego może być przyczyną. Tym bardziej, że wcześniej wszystko hulało.
Wracając do tematu, dlatego czasem nie pozostaje nic innego jak zacząć poszukiwania od początku i to kolejny raz ![]() ![]() Powodzenia. |
autogaziarz toruń | 2006-12-30 07:43:26 Danek,na pewno nie powiem że jesteś kolejnym teoretykiem bo akurat ty i jeszcze pary kolegów z tego forum naprawde piszecie mądre rzeczy.niestety w tym roku auta już nie sprawdzę bo klient potrzebował je do jeżdzenia,ale zrobię tak jak mówisz,wszystko jeszcze raz rozpruje i bede szukał,szukał,szukał aż znajdę a jak to się stanie napewno napiszę co było przyczyną usterki.pozdro dla wszystkich zainteresowanych tematem. |