Czy jesteś E-mailoholikiem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najwyższy czas, by przyłączyć się do Anonimowych E-mailoholikow, gdy:

1.Budzisz sie o 3 w nocy, żeby pójść do łazienki i wracając zatrzymujesz się przy komputerze, by sprawdzić pocztę.

2.Nazywasz swoje dzieci Eudora, Aol i Kropkakom.

3.Wyłączasz modem i masz to uczucie strasznej pustki, jakby cię właśnie rzuciła dziewczyna.

4.Spędzasz większą część podróży samolotem z modemem na kolanach, a dzieckiem w schowku na bagaż podreczny.

5.Śmiejesz się z ludzi majacych modem 14,4 kb/s.

6.Pisząc tekst na dowolny temat, wstawiasz "com" po każdej kropce.

7.Nie możesz zadzwonić do mamy, bo ona nie ma modemu.

8.Mówisz taksówkarzowi, że mieszkasz na http://132.Marszalkowska/dom.html.

Przekręcasz głowę o 90 stopni, kiedy sie uśmiechasz.

Po przeczytaniu tego tekstu natychmiast wysyłasz go do przyjaciela. M/OL>
Marcel (21:2

Nawet nie czytajac tego odpowiem ze nie jestem.. czasem zapominam nawet sprawdzic poczte przez pare dni

ja poczte akurat musze sprawdzac kilka razy dziennie , własnie po to najbardziej mobilny net by mie sie przydał wszystko przez to handlowanie na allegro

ja tam na maila raczej nieczęsto zaglądam....

ale co lepsze - gdzieniegdzie na forach mam poustawiane jakieś nowości, czy powiadomienia na maila... to w sumie później te maile kasuje bez czytania, bo wcześniej dowiedziałem się o danej rzeczy właśnie z konkretnego forum hehehe

Cytat:
2006-12-31 23:23:42, Grzechu pisze:
ja tam na maila raczej nieczęsto zaglądam.... ale co lepsze - gdzieniegdzie na forach mam poustawiane jakieś nowości, czy powiadomienia na maila... to w sumie później te maile kasuje bez czytania, bo wcześniej dowiedziałem się o danej rzeczy właśnie z konkretnego forum hehehe

e-mailoholikiem to nie

ale motonewsholikiem......
kto wie

Cytat:
2007-01-01 22:58:05, Suchy pisze:
... ale motonewsholikiem...... kto wie

do tego uzaleznienia to ja sie przyznaje bez bicia

Ja nie jestem , maila potrafie sprawdzac raz na 2 tygodnie , ale troche glupio mi jak odpowiadam komus po takim dlugim czasie